مقاله روش‌شناسی مطالعات فیلوژنی صوتی و مولکولی در پرندگان آوازه‌خوان مطالعه موردی: خانواده مگس‌گیرها Muscicapidae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله روش‌شناسی مطالعات فیلوژنی صوتی و مولکولی در پرندگان آوازه‌خوان مطالعه موردی: خانواده مگس‌گیرها Muscicapidae دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش‌شناسی مطالعات فیلوژنی صوتی و مولکولی در پرندگان آوازه‌خوان مطالعه موردی: خانواده مگس‌گیرها Muscicapidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش‌شناسی مطالعات فیلوژنی صوتی و مولکولی در پرندگان آوازه‌خوان مطالعه موردی: خانواده مگس‌گیرها Muscicapidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش‌شناسی مطالعات فیلوژنی صوتی و مولکولی در پرندگان آوازه‌خوان مطالعه موردی: خانواده مگس‌گیرها Muscicapidae :

تعداد صفحات :۱۰

پرندگان ازجمله مهره‌دارانی می‌باشند که از اصوات متنوع برخوردارند و این ویژگی به خاطر وجود اندام تخصصی تولید صدا یا همان جعبه صوت (syriمقاله روش‌شناسی مطالعات فیلوژنی صوتی و مولکولی در پرندگان آوازه‌خوان مطالعه موردی: خانواده مگس‌گیرها Muscicapidae)می‌باشد. خانواده مگس‌گیرها (Muscicapidea) گروهی از پرندگان آوازخوان و خانواده‌ای از راسته گنجشک‌سانان می‌باشند که در زیستگاه‌های متنوعی دیده می‌شوند و قادر به یادگیری و تقلید صدا هستند. هم­ چنین این خانواده در رده‌ بندی در سطح جنس و گونه براساس مطالعات مولکولی از ابهامات بسیاری برخوردار می­ باشد که انجام مطالعات اصوات این گروه و ترسیم فیلوژنی صوتی و مقایسه آن با فیلوژنی مولکولی احتمالاً می‌تواند به بعضی از این مسائل پاسخ دهد. در این راستا آوازهای مربوط به تعدادی از گونه‌های جنس‌های مختلف این خانواده مورد تجزیه و تحلیل توسط نرم­ افزار ۱.۵ Pro version Raven قرارگرفت و هفت ویژگی آوایی کد گذاری گردید و در نهایت فیلوژنی صوتی با دو الگوریتم نزدیک‌ترین همسایه (NJ) و روش جفت گروه بدون وزن با میانگین حسابی(UPGMA) توسط نرم‌ افزارهای۳.۶۰ Phylip و ۴.۰ PAUP ترسیم شد. نتایج حاکی از عدم انطباق نسبی بین درخت حاصل از فیلوژنی صوتی با آخرین فیلوژنی پذیرفته شده مولکولی این خانواده بود.موارد عدم انطباق می‌تواند به ­میزان یادگیری و تقلید صدا در این خانواده مربوط باشد. درمجموع درخت فیلوژنی ترسیم شده به­ روش NJ با۶۲ درصد انطباق در مقابل درخت فیلوژنی به­ روشUPGMA با ۴۵ درصدانطباق با درخت مولکولی،از ارزش تاکسونومیکی بالاتری در فیلوژنی صوتی برخوردارمی‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.