مقاله اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، پارامترهای خونی و مقاومت در برابر استرس شوری ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، پارامترهای خونی و مقاومت در برابر استرس شوری ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، پارامترهای خونی و مقاومت در برابر استرس شوری ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، پارامترهای خونی و مقاومت در برابر استرس شوری ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، پارامترهای خونی و مقاومت در برابر استرس شوری ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus) :

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش با هدف بررسی اثر استفاده خوراکی پروبیوتیک تجاری باکتوس و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، پارامترهای خونی و مقاومت در برابر استرس شوری ماهی گورامی سه‌ خال انجام گرفت. برای این‌ منظور ۷۲۰ قطعه بچه‌ ماهی گورامی سه‌خال (۰/۰۶۱±1) در دوازده گروه هرکدام با سه تکرار تصادفی تقسیم شدند. تیمار اول (شاهد) فقط با غذای تجاری ومابقی تیمارها با غذای تجاری مکمل شده به پروبیوتیک و پربیوتیک به ‌ترتیب حاوی، تیمار دوم (۰/۱ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک)، تیمار سوم (۰/۲ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک)، تیمار چهارم (۰/۴ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک)، تیمار پنجم (۱% پربیوتیک)، تیمار ششم (۲% پربیوتیک)، تیمار هفتم (۰/۱ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک و ۱% پربیوتیک)، تیمار هشتم (۰/۱ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک و ۲% پربیوتیک)، تیمار نهم (۰/۲ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک و ۱% پربیوتیک)، تیمار دهم (۰/۲ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک و ۲% پربیوتیک)، تیمار یازدهم (۰/۴ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک و ۱% پربیوتیک) و تیمار دوازدهم (۰/۴ گرم بر کیلوگرم پروبیوتیک و ۲% پربیوتیک)، به‌ مدت ۹۰ روز تغذیه شدند. اندازه‌ گیری فاکتورهای رشد، فاکتورهای خون و درصد بقاء در برابر تنش شوری در اتمام دوره آزمایش انجام شد. تیمار هفتم به ‌طور معنی‌ داری دارای شاخص رشد و تغذیه بهتر بود (۰/۰۵>p). هم ‌چنین در بین فاکتورهای خونی نتایج نشان داد که تیمار هشتم دارای پروتئین کل بیش ‌تر با تفاوت معنی‌ داری نسبت به تیمار شاهد بود (۰/۰۵>p)، ولی تیمارهای تغذیه شده با پربیوتیک (به تنهایی)، (تیمارهای پنجم و ششم) به ‌طور معنی ‌داری دارای درصد بقاء بیش ‌تری نسبت به تیمار شاهد بود (۰/۰۵>p). بنابراین پروبویتیک باکتوسل و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید به ‌صورت تلفیقی می ‌تواند باعث بهبود رشد و میزان پروتئین کل خون و پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید (به تنهایی) می ‌تواند باعث افزایش مقاومت به بروز تنش در ماهی گورامی سه‌ خال شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.