مقاله بررسی رفتارشناسی خرچنگ های حفار گونه های Uca sindensis و Uca annulipes در پهنه های جزر و مدی بندر ریگ (استان بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رفتارشناسی خرچنگ های حفار گونه های Uca sindensis و Uca annulipes در پهنه های جزر و مدی بندر ریگ (استان بوشهر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رفتارشناسی خرچنگ های حفار گونه های Uca sindensis و Uca annulipes در پهنه های جزر و مدی بندر ریگ (استان بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رفتارشناسی خرچنگ های حفار گونه های Uca sindensis و Uca annulipes در پهنه های جزر و مدی بندر ریگ (استان بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رفتارشناسی خرچنگ های حفار گونه های Uca sindensis و Uca annulipes در پهنه های جزر و مدی بندر ریگ (استان بوشهر) :

تعداد صفحات :۱۶

خرچنگ‌ های حفار عمدتاً در پهنه‌ های جزر و مدی از نوع بسترهای گلی و ماسه‌ ای زندگی می‌ کنند. از آن‌جائی‌ که جزر و مد نقش مهمی در توزیع و پراکنش گونه‌ ها دارد این مطالعه نیز در ناحیه جزر و مدی بندر ریگ در ساحل- سواحل شمالی استان بوشهر در فصل تابستان سال ۱۳۹۱انجام گردید . گونه Uca sindensis اصولاً بسترهای ماسه ‌ای را برای زیست ترجیح می‌ دهد ولی گونه Uca annulipes در سواحل گلی زیست می‌ کند. تفاوت‌ های بین جنس نر و ماده این دو گونه وجود دارد. نرها کمی بزرگ‌ تر از ماده‌ ها هستند ولی پنجه تغذیه آن‌ ها کوچک ‌تر از ماده‌ ها است، علاوه بر این، نرها فقط دارای یک پنجه تغذیه بوده و پنجه دیگر بزرگ شده و به عنوان سلاح برای تهدید دشمنان به صورت وسیله دفاعی استفاده می‌ شود. عادات رفتاری آن‌ ها نیز کاملاً با یکدیگر متفاوت است. به ‌عنوان نمونه سرعت تغذیه در مشاهدات میدانی جنس ماده در هر دو گونه بیش ‌تر از جنس نر می باشد. خرچنگ ‌های نر گلوله‌ های تغذیه‌ ای بزرگ ‌تری در مقایسه با ماده تولید می‌ کند. از طرفی خرچنگ نر به‌ منظور جبران یک پنجه تغذیه نیاز به‌ صرف زمان بیش ‌تری برای تغذیه در مقایسه با ماده دارد. درصد پراکندگی گونه Uca sindensis به‌ طور قابل توجهی در ماسه‌ ها خیلی دانه ‌ریز و سیلت دانه ‌درشت افزایش می‌ یابد، هم‌ چنین درصد پراکندگی گونه Uca annulipes در بسترهای سیلتی خیلی دانه ‌ریز و نیز بسترهای رسی دانه ‌درشت افزایش می‌ یابد. برای تحلیل داده‌ ها از نرم‌ افزار آماری SPSS استفاده گردید. رفتار تهاجمی بیش ‌تر در جنس نر مشاهده می ‌شود، این رفتار در گونه Uca sindensis بیش ‌تر از گونه Ucaannulipes می‌ باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.