مقاله شناسایی و اولویت بندی شاخص های تولید پاک تر با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی( مطالعه موردی: شرکت محصولات کاغذی لطیف)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی و اولویت بندی شاخص های تولید پاک تر با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی( مطالعه موردی: شرکت محصولات کاغذی لطیف) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و اولویت بندی شاخص های تولید پاک تر با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی( مطالعه موردی: شرکت محصولات کاغذی لطیف)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و اولویت بندی شاخص های تولید پاک تر با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی( مطالعه موردی: شرکت محصولات کاغذی لطیف)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و اولویت بندی شاخص های تولید پاک تر با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی( مطالعه موردی: شرکت محصولات کاغذی لطیف) :

تعداد صفحات :۲۱

فرایند تولید پاک تر ، یک رویکرد دوستدار محیط زیست محسوب می شود که سعی دارد با کاهش ضایعات و مصرف انر‍‍ژی و .. آلودگی های زیست محیطی فرایندهای صنعتی راکاهش دهد تا امکان تولید پایدار را در واحدهای صنعتی فراهم نماید. برای نیل به این هدف صنایع کاغذسازی نیز باید کاهش ضایعات فرایندهای تولید و مصرف بی رویه انرژی را در همسویی با استرات‍ژی های تولید پاک تر در اولویت برنامه های خود قرار دهند. در این تحقیق فرایند تحلیل سلسله مراتبی بکار گرفته شده و یک سلسله مراتب با سه سطح برای تسهیل فرایند اولویت بندی تولید پاکتر در کارخانه کاغذ لطیف ساختار دهی شده است. با مرور ادبیات و مطالعات میدانی مدل پیشنهادی، برای پیاده سازی تولید پاکتر در کارخانه فراهم گردید. نتایج تحقیق نشان داد شاخص های اصلی تولید پاک تر به ترتیب اولویت تغییر فرایند، اصلاح محصول، اجرای نظام تعمیر و نگهداری پیشگیرانه ، بازگردانی و سرمایه های انسانی می باشند. شاخص تغییر فرایند با اختصاص میزان ۴۰ درصد از کل اهمیت بالاترین اولویت را در اجرای راهبردی تولید پاک تر به خود اختصاص داد. زیرشاخص وجود اتوماسیون صنعتی و سطح تکنولوژی آن که از زیرشاخص های تغییر فرایند میباشد بالاترین اولویت را در بین ۳۱ زیرشاخص دارد. همچنین زیر شاخص های با اولویت بالاتر مانند استفاده از آخال با کیفیت و اجرای نظام کالیبراسیون نیز به شاخص تغییر فرایند ارتباط دارند. لذا برای دستیابی به اهداف تولید پاک تر و اجرای راهبردی آن توجه بیشتر به این شاخص لازم است . نرخ ناسازگاری کلی در این بررسی ۰۶/۰ می باشد که دلالت بر ثبات نتایج بدست آمده دارد. نتایج این تحقیق می تواند در تسریع اجرای فرایند تولید پاک تر در صنعت خمیر و کاغذ ایران مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.