مقاله خواص حرارتی و رنگسنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/پلیاتیلن سبک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص حرارتی و رنگسنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/پلیاتیلن سبک دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص حرارتی و رنگسنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/پلیاتیلن سبک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص حرارتی و رنگسنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/پلیاتیلن سبک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص حرارتی و رنگسنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/پلیاتیلن سبک :
تعداد صفحات :۲۲
این پژوهش، با هدف تعیین خواص حرارتی و رنگسنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/ پلیاتیلن انجام شد. برای این منظور، ابتدا کاه گندم با استفاده از روشهای مختلف رنگبری طبیعی و شیمیایی رنگبری شد. سپس، کاه گندم رنگبری شده و پلیاتیلن با -نسبت وزنی۴۰ به۶۰ با یکدیگر در یک اکسترودر دو مارپیچه ناهمسوگرد در دمای ۱۴۵ درجه سانتیگراد مخلوط شدند. سازگارکننده مالئیکدار نیز به میزان ۱۰% (وزنی از پلیاتیلن) در تهیه چندسازه به کار گرفته شد. آزمونهای رنگسنجی و گرمایی روی نمونههای ساخته شده انجام و نتایج آن با نمونه تهیه شده از پلیمر خالص مقایسه شد. نتایج نشان داد که کمترین میزان روشنایی در نمونههایی مشاهده شد که فرایند رنگبری بر کاه گندم آنها انجام نشده است. چندسازه حاصل از خمیر رنگبری شده با آنزیم زایلاناز و پراکسیدهیدروژن ۱%، بیشترین مقدار روشنایی بعد از پلیاتیلن خالص دارد. خواص گرمایی نمونهها با استفاده از آزمون گرماسنجی روبشی تفاضلی نشان داد که چندسازه رنگبری شده با آنزیم و پراکسیدهیدروژن۱%، در مقایسه با سایر تیمارها از دمای ذوب بالاتری برخوردار است. بالاترین دمای تجزیه در چندسازه بدون رنگبری برابر ۷۶/۴۲۴ درجه سانتیگراد و کمترین آن مربوط به چندسازه رنگبری شده برابر ۲۳/۳۵۴ درجه سانتیگراد میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.