مقاله تاثیر رطوبت لایه و پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب لایهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر رطوبت لایه و پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب لایهای دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر رطوبت لایه و پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب لایهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رطوبت لایه و پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب لایهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر رطوبت لایه و پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب لایهای :
تعداد صفحات :۲۲
در این تحقیق تاثیر رطوبت لایهها و مدت زمان پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوبِ لایهای مورد بررسی قرار گرفت. عوامل متغیر این تحقیق شامل رطوبت لایهها در سه سطح ۳، ۵و ۸ درصد و زمان پیشگرمادهی با امواج مایکروویو در سه سطح ۰، ۱۲۰و ۱۸۰ ثانیه بود. برای ساخت تختههای چوب لایهای از ۹ لایهی صنوبر به ضخامت ۵/۲ میلیمتر و چسب فنل فرمالدهید جهت اتصال لایهها استفاده شد. فرکانس و توان مورد استفاده در این تحقیق جهت پیشگرمادهی لایهها به ترتیب برابر۲۴۵۰ مگاهرتز و ۴۰۰۰ وات بود. نتایج نشان دادند که با افزایش رطوبت لایهها از ۳ به ۸ درصد خواص فیزیکی و مکانیکی تختههای چوب لایهای کاهش مییابند. در مقابل پیشگرمادهی با امواج مایکروویو موجب بهبود در خواص شد و با افزایش زمان پیش گرمادهی افزایش در خواص فیزیکی و مکانیکی دیده شد. تاثیر مثبت گرمادهی با امواج مایکروویو در مورد لایهها با رطوبت بالاتر بسیار محسوستر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.