مقاله بررسی قابلیت جایگزینی پسماند الیاف کارتن کهنه(OCC) و آرد چوب گونه صنوبر به جای آرد گندم به‌عنوان پر کننده چسب اوره فرمالدهید در صنعت تخته لایه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی قابلیت جایگزینی پسماند الیاف کارتن کهنه(OCC) و آرد چوب گونه صنوبر به جای آرد گندم به‌عنوان پر کننده چسب اوره فرمالدهید در صنعت تخته لایه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قابلیت جایگزینی پسماند الیاف کارتن کهنه(OCC) و آرد چوب گونه صنوبر به جای آرد گندم به‌عنوان پر کننده چسب اوره فرمالدهید در صنعت تخته لایه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت جایگزینی پسماند الیاف کارتن کهنه(OCC) و آرد چوب گونه صنوبر به جای آرد گندم به‌عنوان پر کننده چسب اوره فرمالدهید در صنعت تخته لایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت جایگزینی پسماند الیاف کارتن کهنه(OCC) و آرد چوب گونه صنوبر به جای آرد گندم به‌عنوان پر کننده چسب اوره فرمالدهید در صنعت تخته لایه :

تعداد صفحات :۱۸

با توجه به ارزش و اهمیت تغذیه‌ای آرد گندم در کشور ضرورت جایگزینی نوع جدیدی از پر کننده به جای آن در ترکیب چسب احساس می شود. در این تحقیق امکان استفاده از الیاف حاصل از کارتن کهنه (old corrugated container) و آرد چوب گونه صنوبر به عنوان پر کننده در ترکیب چسب اوره فرمالدهید مورد بررسی قرار گرفته است. تخته لایه های حاصل(تخته سه لایه) در این تحقیق از لایه های صنوبر(در قسمت میانی) و لایه های ممرز (در لایه سطحی) برابر استاندارد ۳۲۱۰ موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از مقایسه آماری تجزیه واریانس و کمترین اختلاف معنی دار(LSD) نشان داد که مقاومت های مکانیکی و فیزیکی مربوط به نمونه های ساخته شده با پر کننده OCC ریز بیش از نمونه های شاهد (نمونه های ساخته شده با پر‌کننده آرد گندم) و دیگر نمونه ها بود. همچنین نتایج نشان داد مصرف ۱۰ تا ۱۵ درصد از OCC موجب افزایش خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.