مقاله تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی، محتوای فلاونوئید و پلی فنل عصاره استخراج شده در سه گیاه Humulus lupulus Cynara Scolymus و Kelussia odoratissima Mozaffarian
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی، محتوای فلاونوئید و پلی فنل عصاره استخراج شده در سه گیاه Humulus lupulus Cynara Scolymus و Kelussia odoratissima Mozaffarian دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی، محتوای فلاونوئید و پلی فنل عصاره استخراج شده در سه گیاه Humulus lupulus Cynara Scolymus و Kelussia odoratissima Mozaffarian کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی، محتوای فلاونوئید و پلی فنل عصاره استخراج شده در سه گیاه Humulus lupulus Cynara Scolymus و Kelussia odoratissima Mozaffarian،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی، محتوای فلاونوئید و پلی فنل عصاره استخراج شده در سه گیاه Humulus lupulus Cynara Scolymus و Kelussia odoratissima Mozaffarian :
تعداد صفحات :۱۷
رادیکالهای آزاد با ایجاد تنش های اکسیداتیو در بیماریهای مزمن مثل سرطان، آترواسکلروز ، دیابت و همچنین در فرایند پیری درگیر میشوند. آنتی اکسیدانها بهترین راه مقابله با رادیکالهای آزاد و گیاهان منابعی سرشار از آنتی اکسیدانهای طبیعی هستند . هدف: این مطالعه به منظور تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره تهیه شده از برگهای ۳ گیاه کنگر، کرفس و رازک که به دو روش سوکسله و خیساندن آماده شده اند انجام شد. مواد و روشها: پس از تهیه عصاره ، میزان فلاونوئید و پلی فنل و فعالیت آنتی اکسیدانی تعیین شدند. فعالیت آنتیاکسیدانی بر اساس متد کمی فسفومولبیدینیوم و بصورت معادل با اسید اسکوربیک و کوئرستین بیان شد . نتایج: بر اساس نتایج بدست آمده ترتیب این ۳ گیاه بر اساس میزان ترکیبات فلاونوئید و پلی فنل عبارت است از رازک – کنگر- کرفس و میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی عبارت است از رازک- کرفس- کنگر. مقایسه نتایج روش خیساندن و سوکسله نشان می دهد که در دو گیاه کنگر و کرفس خیساندن موثرتر از سوکسله و در رازک روش سوکسله موثرتر از خیساندن است. نتیجه گیری: نتایج پیشنهاد می کنند که میزان ترکیبات فلاونوئید و پلی فنلیک تنها عامل تاثیرگذار بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی نیستند. همچنین برای استخراج مناسبتر ترکیبات آنتی اکسیدان، تعیین نوع روش عصاره گیری وابسته به گیاه می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.