مقاله اثر غلظت های مختلف یون کلر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم توتون (Nicoiana tabacum)گرمخانه‌ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر غلظت های مختلف یون کلر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم توتون (Nicoiana tabacum)گرمخانه‌ای دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر غلظت های مختلف یون کلر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم توتون (Nicoiana tabacum)گرمخانه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر غلظت های مختلف یون کلر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم توتون (Nicoiana tabacum)گرمخانه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر غلظت های مختلف یون کلر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم توتون (Nicoiana tabacum)گرمخانه‌ای :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق اثرات چهار غلظت کلر آب آبیاری (۱۰، ۲۰، ۴۰ و ۸۰ میلی گرم در لیتر ۲CaCl) به عنوان غلظت های تنش زا بر فعالیت آنزیم های پراکسیداز، آسکوربات پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز، محتوای مالون دآلدهید و پروتئین کل در سه رقم توتون گرمخانه ای (کوکر، ویرجینیا و کنتاکی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزایش غلظت کلر تا غلظت ۸۰ میلی گرم بر لیتر موجب کاهش معنی دار فعالیت آنزیم پراکسیداز در رقم کوکر می شود. در کلیه ارقام مورد مطالعه بیشترین فعالیت آسکوربات پراکسیداز درغلظت ۴۰ و کمترین فعالیت در غلظت ۸۰ میلی گرم بر لیتر بوده و فعالیت آسکوربات پراکسیداز در کنتاکی و ویرجینیا درغلظت ۴۰ افزایش ودر غلظت ۸۰ میلی گرم بر لیتر در هر سه رقم کاهش یافت. مقدار مالون دآلدهید در رقم کوکر تنها درغلظت ۲۰ افزایش یافته و در سایر غلظت ها اختلاف معنی داری مشاهده نشد. در رقم کنتاکی، مقادیر مالون دآلدهید در کلیه تیمار ها در مقایسه با شاهد به طور معنی داری کاهش یافت. در ویرجینیا در تیمار ۲۰ مقدار مالون دآلدهید کاهش یافته و در سایر تیمار ها اختلاف معنی دار مشاهده نشد. مقادیر پروتئین کل در دو رقم کنتاکی و ویرجینیا با افزایش غلظت کلر، کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.