مقاله مقایسه ی محتوای اسد چرب آزولا (Azolla filiculoides) همزمان با تغ ییرات فصلی در تالاب انزلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه ی محتوای اسد چرب آزولا (Azolla filiculoides) همزمان با تغ ییرات فصلی در تالاب انزلی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی محتوای اسد چرب آزولا (Azolla filiculoides) همزمان با تغ ییرات فصلی در تالاب انزلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی محتوای اسد چرب آزولا (Azolla filiculoides) همزمان با تغ ییرات فصلی در تالاب انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی محتوای اسد چرب آزولا (Azolla filiculoides) همزمان با تغ ییرات فصلی در تالاب انزلی :

تعداد صفحات :۲۲

تحقیق حاضر به مطالعه
میزان پروتئین، رطوبت و خاکستر آزولا (Azolla filiculoides) در
اشکال سبز و قرمز به ترتیب به عنوان شاخص­های رشد در فصل­های تابستان و زمستان
پرداخت. همچنین محتوی چربی و ترکیب اسیدهای چرب آزولا به عنوان یکی از اجزای مهم
برای تصمیم­گیری در رابطه با ارزش غذایی در هر یک از اشکال سبز و قرمز مقایسه
گردید. نمونه­برداری از آزولای قرمز و سبز با جمع­آوری ۲۰ کیلوگرم آزولای تازه از
منطقه پیربازار تالاب انزلی به ترتیب در آبان ۱۳۹۰ و مرداد ۱۳۹۱ انجام شد. نمونه­ها پس از انتقال به
آزمایشگاه توسط دستگاه فریز درایر خشک شده و میزان رطوبت، پروتئین، چربی و خاکستر
هر نمونه تعیین گردید. ترکیب اسیدهای چرب نمونه­ها نیز بر اساس روش فولک و با
استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی پس از استری نمودن چربی مشخص
گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که
آزولای سبز و قرمز به ترتیب دارای ۷۱/۶±۸۵/۳۸ و ۹۵/۸±۴۲/۵۲
درصد اسیدهای چرب اشباع (SFAs)‌ می­باشند، در حالی که میزان اسیدهای چرب با یک پیوند غیراشباع (MUFAs) در آزولای
سبز و قرمز به ترتیب برابر ۶۹/۱۳±۲۵/۴۱ و ۴۳/۸±۲۱/۳۶
درصد از مجموع اسیدهای چرب هر یک از نمونه­ها به دست آمد. همچنین درصد اسیدهای چرب
با چند پیوند غیراشباع (PUFAs) در آزولا سبز برابر ۷۲/۶±۸۷/۱۹ درصد بود، در حالی که این میزان
در آزولای قرمز برابر با ۶۱/۲±۳۳/۱۱ درصد تعیین شد. نتایج حاصل از
این تحقیق نشان می­دهد که ترکیب اسیدهای چرب همراه با میزان مناسب پروتئین (۱۱/۲±۰۲/۱۸ و ۸۴/۱±۸۷/۷ گرم بر صد گرم
وزن خشک) آزولا به شکلی است که می­توان از آن به عنوان جایگزین
مناسبی برای تغذیه، دام، طیور، آبزیان و حتی انسان استفاده نمود، هرچند آزولای سبز
در مقایسه با آزولای قرمز دارای ارزش غذایی بالاتری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.