مقاله ارزیابی غلظت نیترات (NO3) سبزیهای برگی، غده ای و میوه ای درشهرستان تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی غلظت نیترات (NO3) سبزیهای برگی، غده ای و میوه ای درشهرستان تبریز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی غلظت نیترات (NO3) سبزیهای برگی، غده ای و میوه ای درشهرستان تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی غلظت نیترات (NO3) سبزیهای برگی، غده ای و میوه ای درشهرستان تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی غلظت نیترات (NO3) سبزیهای برگی، غده ای و میوه ای درشهرستان تبریز :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

مقدار نیترات یکی از فاکتورهای مهم در تعیین کیفیت سبزیجات است. تجمع نیترات که بیشتر در آوندها، دمبرگها و برگها صورت می گیرد می تواند تاثیر نا مطلوبی درسلامتی انسان داشته باشد. در آزمایشی که در دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز انجام شد میزان نیترات سبزیجاتی که در استان آذربایجان شرقی تولید و مصرف می شوند مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش از نقاط مختلف شهرستان تبریز سبزیهای مختلف جمع آوری، و در دمای ۸۰ درجه سانتی گراد در آون خشک شدند. نمونه های گیاهی خشک شده توسط آسیاب به اندازه ۲۰۰ مش پودر شده و از هر نمونه ۰/۲گرم توزین و ۲۰ سی سی اسید استیک ۲ درصد به آنها اضافه گردیده و پس از عصاره گیری نیترات آنها با روش دی آزو در دستگاه اسپکتروفتومتراندازه گیری شد. سبزیجات جمع آوری شده بر اساس قسمت های مورد استفاده به ۳ گروه برگی ، ریشه ای (غده ای) ومیوه ای تقسیم شدند.نتایج حاصل نشان داد که در سبزیجات برگی غلظت نیترات بیشتراز سبزیهای غده ای و سبزیهای غده ای نیز بیشتر از میوه ای بود. بطوریکه غلظت نیترات در سبزیجات برگی مانند شاهی، مرزه و کرفس ۳۷۹۰/۰۰ میلی گرم در کیلو گرم وزن تر بود. همچنین در سبزیجات غده ای پیاز از همه بیشتر و حدود ۲۴۰۰/۰ میلی گرم در کیلو گرم وزن تر و در سبزیجات میوه ای لوبیا با۲۸۰/۰ میلی گرم در کیلو گرم وزن تر نیترات بیشتری داشت . بالا بودن میزان نیترات دراین سبزیجات را میتوان به مصرف زیاد کودهای ازته، عوامل زراعی و سایر عوامل محیطی ربط داد. پیشنهاد میگردد که نیترات سبزیجات مصرفی در فصول مختلف سال به طور تصادفی مورد ارزیابی و مقدار نیترات آنها کنترل گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.