مقاله بررسی دیدگاه‌های مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام? طباطبایی در مورد ایجاد کتابخانه دیجیتال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی دیدگاه‌های مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام? طباطبایی در مورد ایجاد کتابخانه دیجیتال دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دیدگاه‌های مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام? طباطبایی در مورد ایجاد کتابخانه دیجیتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دیدگاه‌های مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام? طباطبایی در مورد ایجاد کتابخانه دیجیتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دیدگاه‌های مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام? طباطبایی در مورد ایجاد کتابخانه دیجیتال :

تعداد صفحات :۲۹

با توجه به رسالت اصلی کتابخانه‌ها در برآوردن نیازهای اطلاعاتی کاربران، امروزه مدل‌های جدیدی برای طراحی کتابخانه‌ها درنظر گرفته می‌شود که در این میان، کتابخانه‌های دیجیتال جایگاه ویژه‌ای را در محیط مجازی اینترنت به خود اختصاص داده‌اند. این کتابخانه‌ها با داشتن قابلیت‌های بیشتر و پیشرفته‌تر برای مدیریت اطلاعات، از دیگر منابع اطلاعاتی اینترنتی متمایز شده‌اند.تحقیق حاضر درخصوص دیدگاه‌های مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام طباطبایی در مورد ایجاد کتابخان دیجیتال است. روش پژوهش پیمایشی است و برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده‌های پژوهش از نرم‌افزار اس.پی.اس.اس. استفاده شده است. یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که مدیران و کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علام طباطبایی شناخت و آگاهی خوبی نسبت به کتابخانه دیجیتال دارند و نظرشان نسبت به دیجیتالی کردن منابع کتابخانه‌ها مثبت است و با وجود مشکلاتی که در تهی بودجه و در مواردی ضعف امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری وجود دارد، اینگونه کتابخانه‌ها را ضروری می‌‌دانند. در این زمینه، اقداماتی در کتابخانه‌ها صورت گرفته است از جمل این موارد می‌توان به اشتراک مجلات لاتین از طریق اینترنت و پیوسته و تهی پایان‌نامه در قالب لوح فشرده اشاره نمود. همچنین، بیش از ۵۰ درصد مدیران و کتابداران عدم آگاهی مدیران، فقدان نیروی انسانی متخصص کتابدار، روزآمد نبودن دانش کتابداران، نداشتن تسلط بر زبان‌های خارجی، فقدان نیروی انسانی علوم رایانه‌ای، جایگاه نامناسب کتابخانه در تشکیلات اداری، عدم وضوح قوانین مربوط به حق‌مؤلف، نبود تجهیزات لازم، فقدان امکانات مالی، و فقدان زیرساخت مخابراتی را در حد زیادی از موانع ایجاد کتابخان دیجیتال می‌دانند. امکانات مخابراتی دانشگاه نیز از دیدگاه مدیران فناوری اطلاعات در حد متوسط ارزیابی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.