مقاله ارزیابی مقاومت به بیماری باکتریائی معمولی در لوبیا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی مقاومت به بیماری باکتریائی معمولی در لوبیا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت به بیماری باکتریائی معمولی در لوبیا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت به بیماری باکتریائی معمولی در لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت به بیماری باکتریائی معمولی در لوبیا :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
بیماری سوختگی باکتریایی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axonopodis pv. phaseoliیکی از بیماریهای مهم لوبیا است که باعث کاهش کمی و کیفی بذر لوبیا می گردد. یکی از روش های دراز مدت مبارزه با این بیماری استفاده از ارقام مقاوم است. این تحقیق بمنظور بررسی و شناسایی ژنوتیپ های مقاوم تا متحمل لوبیا به بیماری سوختگی باکتریایی معمولی لوبیا طی دو سال در مزرعه انجام گردید. در سال اول ۱۵۹ و در سال دوم ۱۹۶ ژنوتیپ لوبیا از انواع سفید، قرمز و چیتی مورد ارزیابی قرار گرفت. هر ژنوتیپ در یک ردیف بطول دو متر کاشته شد. قبل از مرحله گلدهی، آلودگی مصنوعی با اسپری کردن سوسپانسیون باکتری با غلظت ۱۰۷ سلول باکتری در میلی لیتر روی اندامهای هوایی انجام گرفت. پیشرفت بیماری (۱ بعنوان کاملا مقاوم تا ۹کاملا حساس)، تیپ بوته، تعداد روز تا غنچه دهی(R5)، تعداد روز تا رسیدگی کامل (R9)، وزن صد دانه، رنگ بذر و عملکرد کرت مورد ارزیابی قرار گرفت. در سال اول آزمایش تمام ژنوتیپهای مورد بررسی مقیاس ۶ به بالا را نشان دادند و بذر بسیار کمی تولید کردند. در سال دوم ۱۹۶ ژنوتیپ دیگر مورد ارزیابی قرار گرفت. در این سال بررسی روابطبین صفات نشان داد که مقیاس مقاومت با صفات طول دورههای رشد (R5, R9)همبستگی منفی و با سایر صفات همبستگی مثبت داشتند. در این تحقیق ژنوتیپهای۳۱۱۱۸ – KS (قرمز)،۲۱۲۲۳– KS و ۲۱۲۳۴– KS(چیتی) بهترین مقاومت را به بیماری نشان دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.