مقاله گرایش موضوعی کتاب‌های تألیفی و ترجمه شده کتابداری و اطلاع‌رسانی طی سال‌های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله گرایش موضوعی کتاب‌های تألیفی و ترجمه شده کتابداری و اطلاع‌رسانی طی سال‌های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گرایش موضوعی کتاب‌های تألیفی و ترجمه شده کتابداری و اطلاع‌رسانی طی سال‌های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گرایش موضوعی کتاب‌های تألیفی و ترجمه شده کتابداری و اطلاع‌رسانی طی سال‌های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گرایش موضوعی کتاب‌های تألیفی و ترجمه شده کتابداری و اطلاع‌رسانی طی سال‌های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷ :

تعداد صفحات :۲۴

هدف: بررسی گرایـش­هـای موضوعی کتاب­هـای فارسی تـألیفی و ترجمه شده حـوزه­ کتابداری و اطلاع­رسانی طی سال‌های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷.
روش/ رویکرد پژوهش: روش پژوهش پیمایشی- توصیفی و ابزار گردآوری اطلاعات، سیاهه‌وارسی است. جامعه آماری را ۴۷۲ عنوان کتاب منتشر شده در حوزه کتابداری و اطلاع‌رسانی طی سال­های ۱۳۷۳- ۱۳۸۷ تشکیل می‌دهد که از طریق جست‌وجو در اُپک کتـابخانه ملی بازیابی شدند. بـه‌منظور اطمینان از جامعیت داده­هـای گـردآوری شده، از سایت نـاشران حـوزه­ کتـابداری و اطلاع­رسانی، سایت خانه­ کتاب و بخش انتشاراتی دانشگاه‌های کشور استفاده شده است.
یافته­ها: نسبت کتاب­های تألیفی به ترجمه شده بیشتر است. در سال ۱۳۸۶ بیشترین کتاب تألیفی و سال ۱۳۸۴ بیشترین کتاب ترجمه شده منتشر شده است. محمدحسین دیانی پرکارترین نویسنده و علی شکویی پرکارترین مترجم هستند. گرایش موضوعی فهرستنویسی و رده­بندی با ۶/۹ درصد بیشترین سهم از بین کتاب­های تألیفی، و مرجع و خدمات اطلاع­رسانی با ۸/۱۳ درصد بیشترین سهم را در بین کتاب­های ترجمه شده به خود اختصاص داده­اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.