مقاله پژوهشگاه‌های ایران در علم جهانی: بررسی علم‌سنجانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پژوهشگاه‌های ایران در علم جهانی: بررسی علم‌سنجانه دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پژوهشگاه‌های ایران در علم جهانی: بررسی علم‌سنجانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پژوهشگاه‌های ایران در علم جهانی: بررسی علم‌سنجانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پژوهشگاه‌های ایران در علم جهانی: بررسی علم‌سنجانه :

تعداد صفحات :۲۸

هدف: به‌منظور توجه به ارتقای کیفیت انتشارات علمی در کنار کمیّت آن، پژوهش حاضرسعی نموده است که تولیدات علمی پژوهشگاه‌های ایران در پایگاه آی.اس.آی. را برمبنای معیارهای کمّی و کیفی درقالب سه گروه پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ و سایر پژوهشگاه‌ها مورد ارزیابی و مقایسه قرار داده و معنی‌داری تفاوت بین این گروه‌ها را برمبنای ۴ شاخص تحقیق مورد آزمون قرار دهد.
روش/ رویکرد پژوهش: پژوهش به روش پیمایشی انجام شده است. جامعه مورد پژوهش دربرگیرنده آن دسته از مؤسسات پژوهشی ایران است که در سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۶، در پایگاه آی.اس.آی. تولید علمی داشته‌اند. نمونه‌گیری به روش قضاوتی و غیراحتمالی انجام شده است. داده‌های پژوهش از پایگاه مزبور جمع‌آوری و از طریق ابزار جست­وجوی پیشرفته پایگاه مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته‌اند. داده‌های به‌دست آمده از پژوهش در۴ بخش تولید، استناد، تأثیر استنادی، و درصد مدارک استناد شده، به روش آمار توصیفی و استنباطی و از طریق نرم‌افزار آماری اس.پی.اس. اس. نسخه ۱۳مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته‌اند.
یافته‌ها: یافته‌های پژوهش بیانگر آن است که پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، بین گروه پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، … پژوهشگاه برتر برمبنای سه شاخص، و مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور، بین گروه سایر پژوهشگاه‌ها، پژوهشگاه برتر برمبنای هر ۴ شاخص می‌باشد. در مقایسه کل پژوهشگاه‌های کشور، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و مرکز پژوهش‌های شیمی و مهندسی شیمی ایران، پژوهشگاه‌های برتر بر مبنای ۴ شاخص می‌باشند. همچنین، یافته‌ها نشان می‌دهد که برمبنای شاخص‌های کمّی و کیفی تحقیق، تفاوت معنی‌داری بین پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، … و سایر پژوهشگاه‌ها وجود ندارد.
نتیجه‌گیری: ارزیابی کمّی و کیفی پژوهشگاه­های ایران به موازات هم و همپوشانی سطح بالا بین پژوهشگاه‌های برتر برمبنای هر ۴ شاخص، بیانگر توجه به کمّیت و کیفیت انتشارات علمی در مؤسسات پژوهشی بوده است که این امر در پژوهشگاه­های مرتبط با علوم بین‌رشته­ای و همچنین مرتبط با حوزه‌ شیمی به میزان بیشتری قابل مشاهده بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.