مقاله تولیدات علمی ده ساله ایرانیان در سطح بین‌المللی (۱۹۹۸- ۲۰۰۷)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تولیدات علمی ده ساله ایرانیان در سطح بین‌المللی (۱۹۹۸- ۲۰۰۷) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولیدات علمی ده ساله ایرانیان در سطح بین‌المللی (۱۹۹۸- ۲۰۰۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولیدات علمی ده ساله ایرانیان در سطح بین‌المللی (۱۹۹۸- ۲۰۰۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولیدات علمی ده ساله ایرانیان در سطح بین‌المللی (۱۹۹۸- ۲۰۰۷) :

تعداد صفحات :۲۶

هدف:مقاله حاضر به بررسی وضعیت تولیدات علمی ایران در نشریات بین­المللی در ده ساله اخیر میلادی(۱۹۹۸- ۲۰۰۷) و در نتیجهدانش ده ساله ایران در سطح بین­الملل می­پردازد.
روش/ رویکرد پژوهش:علم­سنجی با استفاده از تحلیل آماری خودکار حاصل از نتایج جست­وجوی اطلاعات کشورها و سال انتشار ۱۹۹۸-۲۰۰۷ در سایت مؤسسه اطلاعات علمی (آی.اس.آی.) و اصطلاحنامه­های سایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و مطابق با تقسیم­بندی گروه­های تحصیلی آموزش عالی در کشور ایران.
یافته­ها: چین، کره جنوبی، هند، و ترکیه دارای رشد علمی بین­المللی سریع می­باشند و ایران، پاکستان، عراق، عربستان سعودی، کویت، و مصر دارای رشد تدریجی و روزافزون هستند. بیشترین تولیدات به زبان انگلیسی و غالبا به­صورت مقاله و بخشی نیز به­صورت خلاصه مقالات کنفرانس است. محققان ایرانی بیشترین همکاری را به­ترتیب با محققان کشورهای آمریکا و کانادا و انگلیس و آلمان و استرالیا و فرانسه داشته‌اند. دانشگاه تهران بیشترین تولید علمی را داشته است. نشریه­ای با نام APPLIED MATHEMATICS AND COMPUTATION بیشترین مدارک علمی محققان ایرانی را به چاپ رسانیده است. مؤسسه­ای با نام Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) بیشترین تاثیر را در تولید علمی ایران داشته است. بیشترین سهم بودجه تولیدات علمی بین­المللی، در ده سال اخیر ،صرف تحقیقات بین­المللی به­ترتیب در علوم پایه و پزشکی و فنی مهندسی و با اختلاف بسیار زیاد کشاورزی و دامپزشکی، علوم‌انسانی، و هنر شده است. بیشترین تولیدات علمی در حوزه علوم پایه گرایش­های مختلف رشته شیمی­، در حوزه پزشکی در زمینه داروشناسی و داروسازی، در حوزه فنی مهندسی رشته‌ مهندسی شیمی، در حوزه علوم انسانی چند گرایش از روان­شناسی ، در حوزه هنر در زمینه عکاسی، و در حوزه کشاورزی و دامپزشکی در موضوع صنایع غذایی است؛ ولی در زمینه موضوعاتی مثل اقتصاد کشاورزی و منابع طبیعی کمترین تحقیقات علمی بین­المللی انجام شده است.در بین ۵۳ موضوع پزشکی، کتابداری پزشکی در مکان ۴۶ قرار دارد. همچنین در بین ۵۲ موضوع علوم انسانی، علوم کتابداری و اطلاع­رسانی در جایگاه ۱۱ قرار دارد.
نتیجه­گیری: ایران برای رشد علمی بین­المللی سریع تلاش بیشتری باید انجام دهد. برای چاپ انواع مختلف منابع علمی در نشریات بین­المللی باید بیشتر تلاش نمود. در کشاورزی و دامپزشکی، علوم‌انسانی، هنر، وکتابداری پزشکی مقالات بسیار اندکی در مجلات علمی بین­المللی معتبر به چاپ رسیده است و تلاش بیشتری را می­طلبد. کوشش در مشارکت در تحقیقات بین­المللی کتابداری باعث نمایاندن جایگاه ارزشمند این علم در حوزه پزشکی خواهد شد. محققان کتابدار ایرانی باید تلاش بیشتری برای مشارکت در تحقیقات بین­المللی و تحریر مقالات مناسب در مجلات بین­المللی معتبر که باعث اعتبار بیشتر تحقیقات علمی در این حوزه خواهد بود داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.