مقاله معرفی و مقایسه روش‌‌های استحکام‌‌بخشی اسناد کاغذی و پیشنهاد کاربرد نانوالیاف سلولزی به‌منظور حفاظت از این آثار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله معرفی و مقایسه روش‌‌های استحکام‌‌بخشی اسناد کاغذی و پیشنهاد کاربرد نانوالیاف سلولزی به‌منظور حفاظت از این آثار دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی و مقایسه روش‌‌های استحکام‌‌بخشی اسناد کاغذی و پیشنهاد کاربرد نانوالیاف سلولزی به‌منظور حفاظت از این آثار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی و مقایسه روش‌‌های استحکام‌‌بخشی اسناد کاغذی و پیشنهاد کاربرد نانوالیاف سلولزی به‌منظور حفاظت از این آثار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی و مقایسه روش‌‌های استحکام‌‌بخشی اسناد کاغذی و پیشنهاد کاربرد نانوالیاف سلولزی به‌منظور حفاظت از این آثار :

تعداد صفحات :۳۳

هدف: این مقاله با معرفی، توصیف و سپس مقایسه مهم‌ترین روش‌‌های معمول استحکام‌‌بخشی آثار کاغذی، زمینه و فرصت شناخت بیشتر برای حفاظت‌‌گران و آرشیوداران کتابخانه‌‌ها را فراهم و کاربرد خواص دو نانوماده جدید را در حفاظت از آثار کاغذی پیشنهاد نموده است. روش/رویکرد پژوهش: شیو‌‌ه‌‌ تحقیق مورداستفاده، توصیفی- تحلیلی است و با استفاده از منابع کتابخانه‌‌ای، اطلاعات ضروری گردآوری و سپس داده‌‌های اکتسابی تحلیل‌شده است. یافته‌‌ها و نتایج: مطالعه انجام‌شده در این مقاله نشان می‌‌دهد که روش‌‌های معمول در استحکام‌بخشی آثار کاغذی، هر یک واجد مزایا و معایبی هستند؛ بنابراین شناخت و آگاهی لازم برای حفاظت‌‌گران و آرشیوداران کتابخانه‌‌ها بسیار ضروری است. نانوالیاف سلولز دارای خواص فیزیکی و مکانیکی ویژه، سازگاری و دوام شیمیایی و ارزان‌قیمت هستند. کاربرد روش‌‌های مبتنی بر آهاردهی مجدد ازنظر سهولت در انجام و نیاز نداشتن به امکانات خاص، جایگاه ویژه‌‌ای دارند و به همین سبب، استفاده از پلیمرهای اترسلولزی و به‌ویژه پلیمر کلوسل‌‌جی، بیشترین سهم را دارد. با توجه به تمایل حفاظت‌‌گران به ارتقاء روش‌‌های سنتی و لزوم انجام تحقیقات نوین، کاربرد نانوالیاف سلولز به‌عنوان یک پوشش محافظ در ترکیب با پلیمر‌‌های اترسلولزی معرفی و پیشنهاد می‌‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.