مقاله بررسی تغییرات کمی وکیفی و روند تجمع روغن در طی مراحل مختلف رسیدن میوه زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کمی وکیفی و روند تجمع روغن در طی مراحل مختلف رسیدن میوه زیتون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کمی وکیفی و روند تجمع روغن در طی مراحل مختلف رسیدن میوه زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کمی وکیفی و روند تجمع روغن در طی مراحل مختلف رسیدن میوه زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کمی وکیفی و روند تجمع روغن در طی مراحل مختلف رسیدن میوه زیتون :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

زیتونolea europea L. گیاهی مدیترانه ای است که از گذشته های دور شناخته شده واز میوه آن جهت تهیه کنسرو وروغن زیتون استفاده می شده است.ویژگی های منحصر به فردروغن زیتون باعث گردیده که توجه به کاشت وپرورش این گیاه بیش از پیش گسترش یابدبه طوری که هم اکنون در اکثر نقاط کشورپرورش درخت زیتون رواج یافته است،این در حالی است که جهت رسیدن بهکمیت وکیفیت مناسب نیاز است ویژگی های مختلف این گیاه در طی مراحل تجمع روغن شناخته شود ،براین اساس در این پروژه تحقیقاتی سعی گردیده تا با اندازه گیری ویژگی های مختلف میوه در طی مراحل رسیدن آن ،به جمع بندی مناسبی در رابطه با زمان تجمع روغن وعوامل مؤثربر آن دست یافت که این امر می تواندما رادر استحصال حداکثر میزان روغن یاری نمایدهمچنین با تعیین رابطه خصوصیات طاهری میوه با زمان تجمع روغن میتوان معیار مناسبی جهت ارائه به باغ داران پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.