مقاله بررسی پراکنش وضعیت عناصر غذایی در خاکهای زیر کشت لوبیا استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پراکنش وضعیت عناصر غذایی در خاکهای زیر کشت لوبیا استان مرکزی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پراکنش وضعیت عناصر غذایی در خاکهای زیر کشت لوبیا استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پراکنش وضعیت عناصر غذایی در خاکهای زیر کشت لوبیا استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پراکنش وضعیت عناصر غذایی در خاکهای زیر کشت لوبیا استان مرکزی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

لوبیا از محصولات مهم استان مرکزی محسوب می شود.بدلیل کمبود اطلاعات در زمینه وضعیت پراکنش عناصر غذائی در خاکهای زیر کشت لوبیا ، لزوم تحقیقی در این زمینه احساس می گردد. بدین منظور از ۲۵۰ مزرعه در سراسر استان نمونه خاک تهیه و اندازه گیریهای لازم روی آنها صورت گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد میانگین پ هاش خاکهای لوبیاکاری ۷/۸۸ ، هدایت الکتریکی ۱/۹۶ دسی زیمنس بر متر، درصد اشباع ۶۰/۴ و مواد خنثی شونده ۲۲/۵ درصد می باشد. ۸۵ درصد خاکها کمتر از ۱ درصد مواد آلی دارند که نشان دهنده کمبود شدید مواد آلی خاکهاست که لزوم مصرف کودهای آلی و سبز مشخص می گردد. بطور نسبی حدود ۶۰درصد خاکهای مورد مطالعه کمتر از ۲۰۰ میلی گرم در کیلو گرم پتاسیم و حدود ۵۲ درصد خاکها دارای فسفر کمتر از ۱۰ میلی گرم بر کیلو گرم خاک می باشند. از نظر عناصر کم نیاز روی، آهن و مس به ترتیب بیشترین کمبود را در خاکهای لوبیاکاری نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.