مقاله تأثیر ترکیب روش‌های تمرینی مشاهده عمل، تصویرسازی حرکتی و تمرین جسمانی بر استواری حرکات درون‌مرحله و برون‌مرحله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر ترکیب روش‌های تمرینی مشاهده عمل، تصویرسازی حرکتی و تمرین جسمانی بر استواری حرکات درون‌مرحله و برون‌مرحله دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر ترکیب روش‌های تمرینی مشاهده عمل، تصویرسازی حرکتی و تمرین جسمانی بر استواری حرکات درون‌مرحله و برون‌مرحله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر ترکیب روش‌های تمرینی مشاهده عمل، تصویرسازی حرکتی و تمرین جسمانی بر استواری حرکات درون‌مرحله و برون‌مرحله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر ترکیب روش‌های تمرینی مشاهده عمل، تصویرسازی حرکتی و تمرین جسمانی بر استواری حرکات درون‌مرحله و برون‌مرحله :

تعداد صفحات :۳۳

هدف از پژوهش حاضر، بررسی مقاله تأثیر ترکیب روش‌های تمرینی مشاهده عمل، تصویرسازی حرکتی و تمرین جسمانی بر استواری حرکات درون‌مرحله و برون‌مرحله بود. نمونه آماری پژوهش حاضر را ۶۴ دانشجوی دختر رشت تربیت بدنی با دامنه سنی ۲۸ـ۲۰ سال تشکیل دادند که به­صورت تصادفی به چهار گروه ۱۶ نفری (گروه تمرین جسمانی، گروه تمرین جسمانی ـ مشاهد عمل، گروه تمرین جسمانی ـ تصویرسازی حرکتی و گروه مشاهد عمل ـ تصویرسازی حرکتی) تقسیم شدند. پروتکل اجرای پژوهش شامل: سه مرحل پیش از تمرین (پیش­آزمون)، مرحل تمرین و مرحل آزمون (پس­آزمون) بود. در این پژوهش، الگوی درون­مرحله ترکیبی از چرخش داخلی و خارجی ساق پای راست و چپ به­­طور هم­زمان بود، به­صورتی که هر دو پا روی سطح افقی و حول محور عمودی بدن، هم­زمان به سمت داخل و خارج بدن (نسبت به مرکز بدن) حرکت می­کردند. الگوی هماهنگی برون­مرحله نیز شامل حرکت دورانی هر­یک از پاها روی سطح سهمی و حول محور عرضی­ بود. به­منظور تحلیل داده­ها از آزمون تحلیل واریانس یک­راهه و آزمون تعقیبی بونفرونی در سطح P<0.05 استفاده شد.­ نتایج نشان می­دهد که روش ترکیبی مشاهده عمل ـ تمرین جسمانی در هر دو حرکات درون­مرحله و برون­مرحله، دارای عملکرد بهتر و معناداری نسبت به گروه‌های دیگر می­باشد (P<0.001). همچنین، گروه ترکیبی تمرین جسمانی ـ تصویرسازی حرکتی نیز عملکرد بهتر و معناداری نسبت به گروه‌های تمرین جسمانی و مشاهده عمل ـتصویرسازی حرکتی دارد (P<0.05). براساس نتایج پژوهش حاضر به مربیان پیشنهاد می­شود جهت یادگیری این نوع مهارت­های حرکتی و صرفه­جویی در وقت و هزینه، از روش ترکیبی تمرین جسمانی ـ مشاهده عمل بهره گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.