مقاله بررسی میکروفنولوژی گل ارقام آلبالوی مجارستانی در شرایط آب و هوایی مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میکروفنولوژی گل ارقام آلبالوی مجارستانی در شرایط آب و هوایی مشهد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میکروفنولوژی گل ارقام آلبالوی مجارستانی در شرایط آب و هوایی مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میکروفنولوژی گل ارقام آلبالوی مجارستانی در شرایط آب و هوایی مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میکروفنولوژی گل ارقام آلبالوی مجارستانی در شرایط آب و هوایی مشهد :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

باغبانی و بالاخص میوه کاری از اهمیت خاصی دردنیا بر خوردار می باشد .اغلب درختان میوه مناطق معتدله ،بومی ایران بوده و یکی از منابع عمده درآمد کشاورزان محسوب می شوند .متاسفانه باید اذعان داشت که علیرغم سابقه طولانی میوه کاری در ایران، و همچنین تنوع زیاد آب و هوایی ،پیشرفتهای شایان توجهی در ارتباط با تولید انواع میوه صورت نگرفته است . گیلاس یکی از مهمترین محصولات باغبانی است که به دلیل اهمیت خاص خودهمیشه مورد استقبال فراوان مردم قرار می گیرد . آلبالو با نام علمی. prunus cerasus L وگیلاس با نام علمی. prunus avium Lاز جهت میزان تولید جایگاه ویژه ای را در جهان دارا می باشند .افزایش مصرف گیلاس در سراسر دنیا در دو دهه اخیر ، منجر به تولید و اصلاح پایه هایی با اندازه کنترل شده ، توسعه رقم های مناسب برای نواحی جغرافیایی مختلف ، توسعه و گسترش روشهای تربیتی و مدیریتی صحیح برای تولید محصول بیشتر و بهینه و امکان نگهداری بهتر گردیده است. صفت زودرسی و ظهور در بازار به عنوان اولین میوه های بهاری و نوبری در کاشت و پرورش این درختان از اهمیت ویژه ای برخوردار است . کاشت و پرورش این درختان همانند سایر نباتات مشکلات فراوانی به همراه دارد .اگر کلیه عملیات زراعی بطور دقیق و اصولی انجام شود و درختان ایده آلی نیز به دست آیند ،بازهم عواملی هستند که محدود کننده رشد آنها و کاهش دهنده محصولشان باشند(۱۴). با توجه به آمار موجود در کشورمان تولید گیلاس ۱/۲۰۰ کل تولید انواع میوه را به خود اختصاص داده است و در چند سال اخیر نیز توجه شایانی به تولید گیلاس شده است .به گونه ای کهآمار ۱۲ ساله در مورد گیلاس نشان می دهد ، سطح زیر کشت نهال ۱۳ برابر ، سطح زیر کشت درخت بارور ۷ برابر و میزان تولید ۱۳ برابر شده است . برای انتخاب بهترین پلی نایزر انجام تحقیقاتی تحت عنوان میکرو فنولوژی گل ضروری می باشد . میکرو فنولوژی گل شامل مطالعه و بررسی تغییرات مورفولوژیکی اندام های یک گل در طول زمان می باشد . و با توجه به نتایج به دست آمده از بررسی میکرو فنو لوژی گل می توان به مواردی چون دوره فعالیت مادگی،زمان باز شدن گل،زمان شکفتن اولین بساک ، طول دوره پخش دانه گرده و;پی برد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.