مقاله بررسی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه‌های Agrobacterium از میزبان‌های مختلف در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه‌های Agrobacterium از میزبان‌های مختلف در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه‌های Agrobacterium از میزبان‌های مختلف در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه‌های Agrobacterium از میزبان‌های مختلف در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه‌های Agrobacterium از میزبان‌های مختلف در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد :

تعداد صفحات :۲۲

در سال‌های ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ از باغ‌های مو، گلخانه‌های پرورش گل رز و هم‌چنین مزارع چغندرقند در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد بازدید و از گیاهان دارای علایم گال طوقه و ریشه و خاک اطراف آنها نمونه‌برداری و به آزمایشگاه منتقل شد. جداسازی عامل بیماری روی محیط‌های NA، DIM agar، ۱A و RS انجام گرفت. پس از خالص‌سازی جدایه‌ها، با انجام آزمون‌های استاندارد باکتری‌شناسیجدایه‌ها به‌عنوان A. vitis وbiovar 1 A. tumefaciens تشخیص داده شدند. آزمون بیماری‌زایی روی گیاهان کالانکوئه، گوجه‌فرنگی و آفتابگردان انجام شد و اکثرجدایه‌ها توانستند در این گیاهان تولید گال کنند. برای تشخیص بیماری‌زایی جدایه‌ها نیز از آغازگرهای اختصاصی A/C´و VCF/VCR استفاده شدکه به‌ترتیب تمام جدایه‌ها باندهای ۲۲۴ و ۷۳۰ جفت بازی را تکثیر کردند. در بررسی آزمون rep-PCR با استفاده از آغازگرهای BOX و ERIC تنوع زیادی در بین جدایه‌ها مشاهده گردید. جدایه‌های به‌دست آمده از مناطق مختلف استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد به دو گروه کلی قابل تقسیم بودند. گروه یک نیز به دو زیر گروه تقسیم شد، که یک زیر گروه شامل جدایه‌های A.vitis (جدا شده از درختان مو) و زیر گروه دیگر شامل جدایه‌های A. tumefaciens (جدا شده از رز و چغندرقند) بود. گروه دوم نیز تعداد کمی از جدایه‌های A. tumefaciens (جدا شده از رز و چغندرقند) را شامل شد. حداکثر شباهت در آزمون rep-PCR در داخل گونه A. vitis با حدود ۸۸ درصد به‌دست آمد. گروه‌بندی براساس خصوصیات ژنوتیپی تا حدودی با گروه‌بندی براساس خصوصیات فنوتیپی مطابقت داشته و آزمون‌های فنوتیپی و rep-PCR به خوبی توانستند گونه‌های A.vitis و A. tumefaciens را از هم تفکیک نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.