مقاله بررسی تأثیر باکتری‏های فراریشه بر فعالیت نماتود ریشه ‌گرهی Meloidogyne incognita در شرایط آزمایشگاه و گلخانه*


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر باکتری‏های فراریشه بر فعالیت نماتود ریشه ‌گرهی Meloidogyne incognita در شرایط آزمایشگاه و گلخانه* دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر باکتری‏های فراریشه بر فعالیت نماتود ریشه ‌گرهی Meloidogyne incognita در شرایط آزمایشگاه و گلخانه*  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر باکتری‏های فراریشه بر فعالیت نماتود ریشه ‌گرهی Meloidogyne incognita در شرایط آزمایشگاه و گلخانه*،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر باکتری‏های فراریشه بر فعالیت نماتود ریشه ‌گرهی Meloidogyne incognita در شرایط آزمایشگاه و گلخانه* :

تعداد صفحات :۲۴

در این بررسی اثر تعدادی از باکتری‌های فراریشه بر فعالیت نماتود ریشه‏گرهیMeloidogyne incognita در شرایط آزمایشگاه و گلخانه مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا تعداد ۵۲ جدایه از فراریشه گیاهان خیار، بادمجان و گوجه‌فرنگی جداسازی و تأثیر آنها بر تفریخ تخم و مرگ‏ومیر لارو سن دو نماتود ریشه‏گرهی در شرایط آزمایشگاه بررسی گردید. سپس نُه جدایه از مؤثرترین جدایه‌ها، انتخاب و با انجام آزمون‏های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی شناسایی گردید. استفاده از کشت صاف شده این جدایه‌ها شامل پنج جدایه از Pseudomonas fluorescensو جدایه‌هایی از P. putida، Bacillus subtilis، B. brevis و Serratia sp.همراه با جدایه CHA0P. fluorescensباعث کاهش تفریخ تخم به میزان ۳۵-۴۸% و افزایش مرگ‏ و میر لارو سن دو به میزان ۲/۳۲-۸/۴۸ درصد گردید. سپس اثر این جدایه‏ها بر روی M. incognita در گوجه‏فرنگی رقم ارلی‏اوربانا در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. استفاده از رقتCFU ml-1 108 از سوسپانسیون باکتری‌ها در مخلوط خاک مزرعه و ماسه (نسبت ۳:۱) و خاک مزرعه سترون و غیرسترون، حاوی چهار تخم و لارو سن دو (در گرم خاک) به‌طور معنی‌داری سبب کاهش گال‌زایی و فاکتور تولید‌مثل نماتود و افزایش رشد رویشی گیاه در مقایسه با شاهد شد. نتایج نشان داد استفاده از خاک غیر‌سترون سبب کاهش بیشتر شاخص‏های نماتود در مقایسه با خاک سترون گردید. باکتری‏هایP. putida، (PF19) P. fluorescensوB. subtilisمؤثرترین جدایه‌ها در کاهش جمعیت نماتود بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.