مقاله بهینه جدا سازی و پراکنش گروه‌های آناستوموزی Rhizoctonia solani و تعیین منبع آلودگی گیاهان زینتی به آن در شیراز*


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه جدا سازی و پراکنش گروه‌های آناستوموزی Rhizoctonia solani و تعیین منبع آلودگی گیاهان زینتی به آن در شیراز* دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه جدا سازی و پراکنش گروه‌های آناستوموزی Rhizoctonia solani و تعیین منبع آلودگی گیاهان زینتی به آن در شیراز*  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه جدا سازی و پراکنش گروه‌های آناستوموزی Rhizoctonia solani و تعیین منبع آلودگی گیاهان زینتی به آن در شیراز*،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه جدا سازی و پراکنش گروه‌های آناستوموزی Rhizoctonia solani و تعیین منبع آلودگی گیاهان زینتی به آن در شیراز* :

تعداد صفحات :۱۰

گونه‌ی Rhizoctonia solani با گروه آناستوموزی AG-2 و AG-4 مهم‌ترین بیمارگر گیاهان زینتی در شهرستان شیراز است، اما منبع آلودگی گیاهان زینتی به این قارچ کاملا مشخص نیست. در طی سال‌های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ از خزانه‌های گل‌ها و گیاهان زینتی شهرستان شیراز و حومه و دامنه‌ی کوه‌ها در منطقه‌ی باجگاه نمونه‌برداری انجام شد. نمونه‌ها شامل خاک‌های زراعی و غیر زراعی، کودهای حیوانی، برگی و کارخانه‌ای، خاک‌های مخلوط و آمیخته‌های خاکی شامل کوکوپیت و ورمی‌کمپوست بودند. جداسازی ریزوکتونیا از خاک با تغییراتی به روش طعمه‌گذاری به مدت ۷۲ ساعت با بذر جوشیده چغندرقند در دمای oc25 و استفاده از محیط کشت PDA حاوی ۱۰۰ پی‌پی‌ام PCNB، ۱۰۰ پی‌پی‌ام کلرامفنیکل و ۵۰ پی‌پی‌ام Hymexazole انجام شد. ۲۱۸ جدایه‌ی ریزوکتونیا از نمونه‌ها بدست آمد و ۱۹۳ جدایه‌‌ چندهسته‌ای و ۲۵ جدایه،‌ دوهسته‌ای بودند. گروهای آناستوموزی ۵۰ جدایه‌ی چندهسته‌ای تعیین شد. دوازده گروه آناستوموزی و در صد آنها شامل AG-4 (36%)، AG-2 (18%)، AG-1-1A (18%)، AG-2-2IIIB (6%)، AG-3 (4%)، AG-2-2 (4%)، AG-13 (4%)، AG-2-2C (2%)، AG-5 (2%)، AG-7 (2%)، AG-11(2%) در خاک‌های زراعی و AG-BI(2%) در خاک بکر بودند. منابع کودی، خاک‌های مخلوط و آمیخته‌های خاکی عاری از عامل بیماری بودند و منبع آلودگی، نشاء‌های خزانه‌های گل‌ها و گیاهان زینتی تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.