مقاله بررسی تاثیرات آللوپاتیک عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد عدس محلی شهر بابک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیرات آللوپاتیک عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد عدس محلی شهر بابک دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیرات آللوپاتیک عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد عدس محلی شهر بابک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرات آللوپاتیک عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد عدس محلی شهر بابک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرات آللوپاتیک عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد عدس محلی شهر بابک :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
پتانسیل آللوپاتی توق Xanthium strumarium روی عدس بررسی گردید. پیکره گیاه توق در دمای ۷۵ درجه سانتی گراد خشک و آسیاب گردید. از پودر هر گیاه، عصاره با غلظت ۵ درصد تهیه و سپس به مدت ۲۴ ساعت بر روی دستگاهshaker قرار گرفت ، سپس با سرعت پایین (۳۰۰۰ دور دردقیقه ) به مدت ۴۵ دقیقه سانتیریفیوژ گردید. بخش رویی جهت تصفیه کامل از کاغذ صافی عبور داده شد. از عصاره ها، غلظتهای ۲۵%، ۵۰%، ۷۵% و ۱۰۰% تهیه و از آب مقطر به عنوان شاهد استفاده گردید. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی C.R.D) ) با سه تکرار صورت گرفت. نتایج نشان داد که اثر مقادیر مختلف عصاره اندامهای هوایی توق بر درصد جوانه زنی، رشد ریشه چه، ساقه چه و وزن خشک گیاهچه معنی دار می باشد. با افزایش غلظت عصاره درصد جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه و وزن خشک گیاهچه به صورت معنی داری کاهش یافت .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.