مقاله بررسی ارتباط ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر گوسفند لری بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر گوسفند لری بختیاری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر گوسفند لری بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر گوسفند لری بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر گوسفند لری بختیاری :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در تحقیق حاضر ارتباط بین ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری ۳۲ میش نژاد لری بختیاری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر آنها مورد بررسی قرا ر گرفت . ابتدا با استفاده از رکوردهای وزن شیرگیری ۴۷۴۹ رأس بره، که طی سال های ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۲ جمع آوری شده بود، ارزش اصلاحی مادری آنها با روش REML و مدل حیوان برآورد ش د. از بین مادران بره های فوق، سه گروه ژنتیکی (گروه ۱ با ارزش اصلاحی مادری بالا، گروه ۲ با ارزش اصلاحی مادری متوسط وگروه ۳ با ارزش اصلاحی مادری پایین ) تقسیم شدند . از تمام حیوانات گروه های ژنتیکی ۲ تا ۳ ساعت بعد از زایش بره ، نمونه آغوز برای تعیین ترکیبات آن (چربی، پروتئین و لاکتوز ) جمع آوری گردید. همچنین هر ۱۵ روز از شیر تولیدی میش رکوردبرداری شده و ترکیبات آن (چربی، پروتئین و لاکتوز ) نیز اندازه گرفته شد . برای ترکیبات آغوز نتایج نشان داد که با زیاد شدن ارزش اصلاحی مادری حیوانات، درصد چربی (۱۰/۵۴% ، ۴/۴۸%و۵/۸۰% به ترتیب برای گروه های ۱،۲و۳) ، پروتئین (۱۷/۸۱% ، ۱۶/۸۲%و۱۲/۷۵% به ترتیب برای گروه های ۱،۲و۳) و لاکتوز (۲/۳۱%،۱/۷۳% و ۱/۲۲%به ترتیب برای گروه های۱،۲و۳ )افزایش می یابد . این تغییرات برای مقدار شیر و درصد چربی آن روندی مشابه با آغوز داشت . به طوری که با افزایش ارزش اصلاحی حیوانات، مقدار شیر گروه یک ۱۳/۷۷ کیلوگرم بیشتر از گروه ۲ و مقدار آن ۲۶/۲۱ کیلوگرم بیشتر از گروه سه بود . این مقادیر برای چربی شیر در گروه اول ۱/۰۸ درصد بیشتر از گروه دوم و ۱/۵۴% بیشتر از گروه سوم بود و برای پروتئین و لاکتوز تفاوت های مشاهده شده بین گروه های ژنتیکی معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.