مقاله کارایی آب داغ در اخته کردن کاهو (Lactuca sativa L.)به منظور تولید بذر هیبرید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کارایی آب داغ در اخته کردن کاهو (Lactuca sativa L.)به منظور تولید بذر هیبرید دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارایی آب داغ در اخته کردن کاهو (Lactuca sativa L.)به منظور تولید بذر هیبرید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی آب داغ در اخته کردن کاهو (Lactuca sativa L.)به منظور تولید بذر هیبرید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارایی آب داغ در اخته کردن کاهو (Lactuca sativa L.)به منظور تولید بذر هیبرید :
تعداد صفحات :۱۶
این آزمایش برای بررسی کارایی دما و زمانهای مختلف اعمال تیمار آب داغ در مراحل مختلف رشد زایشی بر اخته کردن فیزیکی کاهو در تولید بذور هیبرید انجام شد. برای اعمال تیمار، شاخههای جانبی از گلآذین را به مدت ۲۰، ۳۵، ۵۰ و ۶۵ ثانیه، یک بار در مرحله شکوفایی جوانه و یک بار در مرحله جوانه گل (دو روز قبل از شکوفایی) در آب با دو سطح دمایی ۴۰ و ۵۰ درجه سانتیگراد (آب داغ) و ۲۵ درجه سانتیگراد به عنوان شاهد فرو برده شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد دماهای مختلف آب تأثیر معنیداری بر درصد بذور هیبرید تشکیل شده داشت در حالیکه مرحله کاربرد آب داغ و اثرات متقابل آنها تأثیری بر درصد بذور هیبرید نداشت. بیشترین درصد بذور هیبرید (۵۷/۹۴ درصد) و گردههای نابارور (۰۷/۸۴ درصد) با کاربرد آب داغ ۵۰ درجه سانتیگراد بدست آمد. استفاده از اخته کردن با آب داغ یک روش ساده و بدون نیاز به هزینه کارگری زیاد است و برای اصلاح کاهو قابل توصیه میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.