مقاله ساخت و انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول در گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ساخت و انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول در گندم دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساخت و انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول در گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول در گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساخت و انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول در گندم :
تعداد صفحات :۳۳
رشد و نمو گیاهان وابسته به انرژی نورانی خورشید است. این انرژی طی فرآیند فتوسنتز در برگبرای تولید کربوهیدراتهاو سایر فتواسمیلاتها مورد استفاده قرار میگیرد. قسمتی از کربوهیدراتهای تولید شده، برای رشد و نمو همان بافتها استفاده شده و مازاد آنها از محلهای تولید به محلهای مصرف و یا ذخیرهسازی دیگر منتقل میشوند. بر این اساس، اندامهای گیاه به اندامهای منبع و مخزن تقسیمبندی میگردند. بررسیهای دقیق بیوشیمیایی و مولکولی میتوانند اطلاعات ارزشمندی در خصوص سازوکار تولید و مصرف فتواسیمیلاتها در اندام های در اختیار به نژادگران قرار دهند تا بکارگیری دانش مربوطه بتوانند میزان عملکرد در گیاه را بهبود ببخشند. مانند بسیاری از فرآیندهای زیستی دیگر قدرت منبع و مخزن نیز تابعی از توان بالقوه ژنتیکی گیاه، سرعت و نوع پاسخ گیاه به محیط و کارایی آنزیمهای دخیل در سازوکارهای بیوشیمایی تولید و انتقال فتواسمیلاتها است. هدفازاینمقاله،بررسی و تحلیلپیشرفتهایاخیردرتعیین نوع و میزان فعالیت اندام منبعومخزن بطور عام و بطور خاص در گیاهگندم میباشد. در این راستا از طریق تجزیه و تحلیلعواملدرونیتنظیمکنندهقدرت منبع ومخزن،تعیین میزانونحوهتولیدانواعکربوهیدراتهایمحلول مختلف در بافتهای گیاه، و بررسی نقشبرخیآنزیمهایکلیدی در روابط منبع و مخزنسعی شده است که راهبردی مناسب برای افزایش عملکرد خصوصاً در شرایط تنشهای محیطی خصوصاً تنش خشکی ارایه شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.