مقاله بررسی خصوصیات میوه شناسی و عملکردی برخی از ارقام سیب تیپ اسپور در کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی خصوصیات میوه شناسی و عملکردی برخی از ارقام سیب تیپ اسپور در کرج دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات میوه شناسی و عملکردی برخی از ارقام سیب تیپ اسپور در کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات میوه شناسی و عملکردی برخی از ارقام سیب تیپ اسپور در کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات میوه شناسی و عملکردی برخی از ارقام سیب تیپ اسپور در کرج :

تعداد صفحات :۲۱

به‌ منظور بررسی سازگاری و مطالعه صفات زایشی در برخی از ارقام سیب اسپور تایپ موجود در کلکسیون مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، پژوهش حاضر بر روی درختان پنج ساله ۱۱ رقم سیب پیوند شده بر پایه رویشی MM106 در سال‌های باغی۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ انجام شد. صفات مورد اندازه‌گیری شامل چگونگی گل و میوه‌دهی، وزن میوه، طول میوه، قطر میوه، نسبت طول به قطر میوه، سفتی بافت میوه، اسیدیته، pH آب میوه، TSS و عملکرد میوه در درخت بودند. نتایج نشان داد در میان ارقام مورد مطالعه بیشترین عملکرد (۳/۲۳ کیلوگرم میوه در درخت) و کمترین عملکرد (۳/۸ کیلوگرم میوه در درخت) به ترتیب مربوط به رقم یلواسپور و ول اسپوربود. بالاترین (۳/۷) و کمترین (۱/۴) درصد میوه‌بندی نهایی به ترتیب مربوط به رقم ول‌اسپور و رقم رد‌اسپور بوده است. بررسی سال آوری نشان داد که ارقام حاصل از گروه رد‌دلیشز نسبت به ارقام حاصل از گروه گلدن‌دلیشز تناوب باردهی بهتری دارند. نسبت طول به قطر در ارقام اسپورگروه گلدن بیشتر از ارقام اسپورگروه رد بوده است. درشت‌ترین میوه به وزن ۴/۲۰۵ گرم مربوط به رقم اورگون اسپار و کوچک‌ترین میوه به وزن ۱۰۶ گرم مربوط به رقم ول‌اسپور بوده است‌، رقم ول‌اسپور با میانگین سفتی بافت۳/۵ کیلوگرم بر سانتی‏متر مربع سفت‌ترین بافت گوشت میوه و رقم کوپر اسپار با میانگین سفتی سه کیلوگرم بر سانتیمتر مربع نرم‌ترین بافت گوشت میوه را در بین ارقام مورد مطالعه داشتند. همچنین رقم ول‌اسپور با ۴۹/۰ گرم در لیتر بیشترین اسیدیته و رقم شاهد گلدن دلیشز با ۲۷/۰ گرم در لیتر کمترین اسیدیته در بین ارقام مورد مطالعه دارا بودند. رقم گانی‌بیوتی با ۳۰/۱۵ کمترین و رقم رد‌چیف با ۱۹/۱۹ بیشترین ماده جامد محلول را به خود اختصاص دادند. تمامی ارقام دامنه گلدهی یکسانی داشته و همپوشانی مناسبی برای دگرگرده افشانی دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.