مقاله بررسی برخی عوامل مؤثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی عوامل مؤثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی عوامل مؤثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی عوامل مؤثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی عوامل مؤثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

از آنجائیکه در سالهای اخیر توسعه واحدهای پرواربندی و توسعه واحدهای صنعتی رو به رشد بوده، لذا توجه به این امر و تغییر وضعیت واحدهای سنتی به صنعتی و کارآمدی این شیوه با شناخت وضعیت موجود می تواند مورد بررسی صحیح قرار گیرد . در همین راستا طرح تعیین سهم نسبیعوامل موثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس به مرحله اجرا درآمد . در این مطالعه اطلاعات پرسشنامه ای از واحدهای پرواربندی بر اساس روش نمونه برداری تصادفی طبقه بندی شده در استان فارس با در نظر گرفتن نسبت ها و آمار ارائه شده از سوی معاونت امور دام جمع آوری گردید . در مجموع ۲۹۸ واحد صنعتی و سنت ی پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس مورد مطالعه قرار گرفت . بالغ بر ۹۵ درصد واحدهای پرواربندی موجود در استان سنتی می باشند . درصد شاغلین این بخش بین سنین ۶۰-۴۰ سال ، ۲۷/۵ درصد شاغلین این بخش بی سواد و ۴۹/۵ درصد دارای مدرک تحصیلی پنجم ابتدایی به پایین ه ستند. حدود ۵۶ درصد مشکلات فروش دام های پرواری مربوط به نبود شبکه خرید مناسب در استان و ۸۸ درصد مشکلات در طول دوره پرواربندی مربوط به گرانی موادغذایی می باشد . ۹۰-۸۵ درصد پرواربندان انتظارات خود را از تعاونی پرواربندان و دولت در رابطه با اعطای اعتبارات مناسب عنوان نموده اند . ۸۵ درصد از جیره های غذایی ارائه شده توسط کارشناسان و متخصصین دامپروری استفاده نمی کنند . ۶۰ درصد پرسش شوندگان دلیل عدم استفاده از جیره های کارشناسی را عدم دسترسی به کارشناسان جهت مشاوره می دانند . ۸۴ درصد بهترین فصل پروار را فصل پاییز می دان ند و ۷۰ درصد پرواربندان تا کنون در هیچ گونه دوره های آموزشی شرکت ننموده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.