مقاله بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع :

تعداد صفحات :۲۴

غشای سلول اسپرم طی فرآیندنگهداری وذخیره درمعرض انواع آسیب‌های جبران ناپذیر ناشی ازافزایش اکسیژن فعال می‌باشد.هدف ازاین مطالعه بررسی تأثیر سطوح مختلف آنتی‌اکسیدان‌های ویتامینE وسلنیوم در رقیق‌کننده تریس و زرده تخم‌مرغ برخصوصیات اسپرم قوچ نژادعربی درزمانهای مختلف نگهداری منی تحت شرایط مایع بود.برای این منظور، در فصل تولیدمثلی به‌طور هفتگی(دو روز در هفته)ازتعداد هشت رأس قوچ نژادعربی تحت شرایط تغذیه‌ای ومدیریت یکسان اسپرم‌گیری به عمل آمده وبلافاصله منی آنهاباهم ترکیب وپس از رقیق‌سازی جهت افزودن سطوح ویتامین Eو سلنیوم آماده شد.این آزمایش در قالب طرح کاملأً تصادفی وبه صورت فاکتوریل اجراشد.تیمارهای آزمایشی شامل سطوح مختلف ویتامین E(صفر، ۳۰ و ۶۰ میکروگرم در میلی لیتر)،سلنیوم (صفر، دو و چهار میکرو‌گرم در میلی لیتر) و زمان نگهداری منی (صفر، دو، چهار و هشت ساعت) تحت دمای ۴درجه سانتی‌گرادبود.تأثیر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه های کیفی اسپرم شامل درصدتحرک پیشرونده،زنده‌مانی وناهنجاریهای مورفولوژیکی درزمانهای مختلف مورد بررسی قرار گرفتند.نتایج مقایسه میانگین‌ها براساس آزمون دانکن نشان دادکه سطوح مورد مطالعه ویتامین E و سلنیوم بطور جداگانه در زمان‌های مختلف نگهداری منی باعث بهبودفراسنجه های تحرک،زنده مانی وناهنجاری‌های اسپرم نشدند.بررسی اثر متقابل ویتامین Eوسلنیوم بر ویژگی‌های اسپرم نشان دادکه سطح ۶۰ میکروگرم درمیلی‌لیتر ویتامین Eو هر دوسطح سلنیوم بدون ویتامین باعث بهبود معنی دار خصوصیات کیفی اسپرم نسبت به تیمار شاهد شدند(۰۰۱/0P<).در تیمارهایی که ویتامین E وسلنیوم همزمان وجود داشتند،کاهش معنی دار کیفیت اسپرمهادر مقایسه باشاهدمشاهده شد(۰۰۱/0P<).به‌طورکلی،استفاده ازآنتی‌اکسیدانهای ویتامین E(60 میکرو گرم در میلی لیتر)،سلنیوم (دو میکرو‌گرم در میلی لیتر)به تنهایی و نه درترکیب باهم دررقیق‌کننده تریس وزرده تخم مرغ منجربه بهبودکیفیت منی قوچ عربی می‌شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.