مقاله مقایسه توان تولیدی پنج سویه تجاری جوجه گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه توان تولیدی پنج سویه تجاری جوجه گوشتی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه توان تولیدی پنج سویه تجاری جوجه گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه توان تولیدی پنج سویه تجاری جوجه گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه توان تولیدی پنج سویه تجاری جوجه گوشتی :

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق به منظور مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه پنج‌سویه‌تجاری جوجه‌گوشتی در ایران‌(آربورایکرز،‌آرین،‌راس‌۳۰۸، کاب‌و‌هوبارد) اجراء شد. ابتدا از گله‌های مادر‌گوشتی ۳۱ تا ۳۳ هفته این سویه‌های تجاری تخم‌مرغ نطفه‌دار همزمان هچ‌و‌تعداد ۲۶۰ قطعه جوجه‌گوشتی یک‌روزه در قالب طرح کاملا‌تصادفی با‌پنج تیمار،‌چهار تکرار و ۱۳ قطعه جوجه یک‌روزه در هر تکرار به مدت ۴۲ روز مورد مطالعه قرار‌گرفت. سویه‌های مختلف آزمایشی اثر معنی‌داری بر مقدار مصرف خوراک داشتند، به طوری که سویه‌ هوبارد با مصرف ۱۰/۷۷ گرم کمترین و سویه‌های راس و آربورایکرز با مصرف ۳۸/۸۳ و ۱۵/۸۴ گرم به ازاء هر پرنده در روز به‌ترتیب بالاترین مصرف خوراک را داشتند(۰۵/۰>P). اختلاف میانگین افزایش وزن‌روزانه و ضریب‌تبدیل‌غذایی بین سویه‌ها معنی‌دار نبود. تیمارهای آزمایشی تأثیری بر وزن‌نسبی لاشه،‌سنگدان،‌کبد، چربی‌محوطه‌شکمی، بورس‌فابریسیوس و طحال در ۲۱ و ۴۲ روزگی نداشتند. اثر سویه‌های آزمایشی بر وزن نسبی قسمت‌های مختلف لاشه در ۲۱ و ۴۲ روزگی معنی‌دار بود(۰۵/۰>P)، بیشترین و کمترین وزن نسبی بالها در ۲۱ روزگی به ترتیب مربوط به سویه‌های آرین‌و‌آربورایکرز(۰۰۱/۰>P‌)، و در ۴۲ روزگی بالاترین‌و‌کمترین وزن نسبی سینه مربوط به سویه‌های راس و آرین بود(۰۵/۰>P). سویه‌های آزمایشی تاثیر معنی‌داری بر‌pH پس از مرگ، ۲۴ و ۴۸ ساعت پس از کشتار،‌رنگ‌سنجی و ظرفیت نگهداری آب‌گوشت سینه‌و‌ران نداشتند. به‌طور کلی افزایش‌وزن، ضریب‌تبدیل و‌خصوصیات لاشه در بین این پنج سویه‌جوجه‌گوشتی اختلاف معنی‌داری نداشتند، لذا در شرایط مدیریتی و تغذیه‌ای مشابه با این آزمایش، عملکرد این سویه‌ها تقریباً مشابه بوده و واحدهای صنعتی جوجه‌گوشتی با توجه به قیمت و وضع موجود در بازار، هر یک از این سویه‌ها را می‌توانند پرورش دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.