مقاله برآورد وراثت پذیری ژنومی صفات رشد در نسل F2 حاصل از تلاقی لاین آرین و مرغ بومی آذربایجان به کمک یک تراشه ۶۰K SNP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد وراثت پذیری ژنومی صفات رشد در نسل F2 حاصل از تلاقی لاین آرین و مرغ بومی آذربایجان به کمک یک تراشه ۶۰K SNP دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد وراثت پذیری ژنومی صفات رشد در نسل F2 حاصل از تلاقی لاین آرین و مرغ بومی آذربایجان به کمک یک تراشه ۶۰K SNP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد وراثت پذیری ژنومی صفات رشد در نسل F2 حاصل از تلاقی لاین آرین و مرغ بومی آذربایجان به کمک یک تراشه ۶۰K SNP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد وراثت پذیری ژنومی صفات رشد در نسل F2 حاصل از تلاقی لاین آرین و مرغ بومی آذربایجان به کمک یک تراشه ۶۰K SNP :

تعداد صفحات :۲۱

درک کنترل ژنتیکی صفات رشد یکی از مهم‌ترین اهداف اصلاح نژادی در پرورش طیور است. به‌منظور یافتن وراثت پذیری ژنومی صفات رشد، از تراشه تجاری SNP ژنوم مرغ در جمعیت F2 حاصل از تلاقی دوطرفه مرغ بومی آذربایجان و لاین B سویه گوشتی آرین استفاده گردید. وراثت‌پذیری ژنومی با استفاده از روش آماری بهترین پیش بینی نااریب خطی ژنومی (GBLUP) برای صفات یک، سه، پنج، هفت و نه هفتگی وزن بدن و طول شانک برآورد گردید. به‌ منظور بررسی ارتباط بین حداقل فراوانی آللی SNP‌ ها (MAF) و میزان وراثت‌پذیری برآورد شده برای صفت رشد هفت هفتگی، SNP ها به پنج گروه MAF تقسیم گردید (۱/۰-۰، ۲/۰-۱/۰، ۳/۰-۲/۰، ۴/۰-۳/۰، ۵/۰-۴/۰). همچنین برای برآورد وراثت‌پذیری ژنومی در هر گروه، پنج مدل مطابق با ماتریس روابط خویشاوندی ژنومی داخل هر گروه استفاده گردید. وراثت‌پذیری ژنومی برآورد شده برای وزن‌های هفتگی از ۴۳/۰ در هفته اول تا ۲۷/۰ در هفته نهم و برای صفات هفتگی شانک از ۴۶/۰ در هفته اول تا ۱۲/۰ در هفته نهم برآورد گردید. مقدار همبستگی ژنومی به‌دست‌آمده برای دو صفت در طی این هفته‌ها نشان‌دهنده همبستگی ژنومی بالا برای این دوصفت است. مقدار وراثت‌پذیری برای پنج گروه MAF به ترتیب ۱۵/۰، ۳۰/۰، ۱۷/۰، ۲۶/۰ و ۲۷/۰ به دست آمد. در این تحقیق بیشترین مقدار وراثت‌پذیری برآورد شده مربوط به گروه فراوانی ۲/۰-۱/۰ است. وراثت پذیری ژنومی یافت شده در این تحقیق درک بهتری از کنترل ژنتیکی صفات رشد را نشان می دهد. استفاده از این یافته‌ها میتواند باعث تسریع در پیشرفت ژنتیکی برنامه‌های اصلاح نژادی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.