مقاله اثر پودر میوهی کهورک بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پودر میوهی کهورک بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پودر میوهی کهورک بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر میوهی کهورک بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پودر میوهی کهورک بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۲۴
هدف این تحقیق بررسی اثر پودر میوهی کهورک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای بیوشیمیائی خون، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی بود. در این آزمایش از تعداد ۲۵۰ قطعه جوجه یک روزه نر سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار، پنج تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل شاهد منفی (بدون تنش)، شاهد مثبت (تنش گرمایی) و سطوح یک، سه و پنج درصد پودر میوه کهورک بود. جهت اجرای برنامه تنش گرمایی، دمای سالن در طول دو هفته آخر آزمایش به مدت شش ساعت در روز به حدود )۲±38) درجه سانتیگراد افزایش یافت. نتایج نشان داد که افزودن کهورک در شرایط تنش باعث کاهش معنیدار وزن بدن، مصرف خوراک، راندمان مصرف انرژی، راندمان مصرف پروتئین و شاخص تولید و از طرفی باعث افزایش معنیدار ضریب تبدیل خوراک گردید. تیمارهای آزمایشی تأثیری بروزن نسبی اجزای لاشه نداشت. غلظت کلسترول، LDL، گلوکز و فعالیت آنزیمهایAST،ALT ، LDH و میزان MDA پلاسمای خون با افزودن پودر میوه کهورک تحت تنش بهطور معنیداری کاهش یافت (۰۵/۰>P)، ولی غلظت HDL، پروتئین تام و آلبومین سرم خون در تیمارهای آزمایشی تفاوت معنیداری نشان نداد. عیار پادتن بر ضد SRBC در جوجههای دریافت کننده کهورک افزایش یافت. بنابراین اگر چه پودر کهورک اثرات منفی بر عملکرد جوجههای گوشتی داشته ولی بهبود سامانه ایمنی و آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی را در پی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.