مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۱۷
آزمایشی جهت بررسی تأثیر کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم، در جیره غذایی دوره رشد جوجههای گوشتی جنس نر سویه هوبارد به عنوان الکترولیتهای خوراکی تخفیف دهنده اثرات تنش گرمایی و در شرایط تنش گرمای چرخهای طبیعی تابستان استان قم (دمای ۲۳ تا ۴۱ درجه سانتیگراد)، انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱۲ جیره آزمایشی در ۴ تکرار و ۱۹ قطعه جوجه گوشتی نر در هر تکرار اجرا شد. در دوره آغازین، جوجهها به صورت یک گروه واحد و در شرایط کاملاً یکسان تغذیه شدند. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار ۱ (شاهد) فاقد مکمل الکترولیت خوراکی، تیمارهای ۲ تا ۵ حاوی ۶/۰، ۷/۰، ۸/۰و ۹/۰ درصد کلریدپتاسیم صنعتی، تیمار ۶ حاوی ۷/۰ درصد کلریدپتاسیم، تیمارهای ۷ تا۱۱ حاوی ۳/۰، ۴/۰، ۵/۰، ۶/۰ و ۷/۰ درصد کلریدآمونیوم صنعتی و تیمار ۱۲ حاوی ۵/۰ درصد کلریدآمونیوم آزمایشگاهی بودند. نتایج نشان دادند، تیمار حاوی ۸/۰ و ۹/۰ درصد کلرید پتاسیم صنعتی بیشترین مقدار خوراک مصرفی و افزایش وزن را نشان دادند که اختلاف آن ها، به جز در مورد تیمار ۶/۰ درصد کلرید پتاسیم، با تیمارهای دیگر معنیدار بود (۰۵/۰P<). بهترین ضریب تبدیل خوراک نیز در تیمار حاوی ۸/۰ درصد کلریدپتاسیم صنعتی مشاهده شد که اختلاف آن تنها با تیمارهای حاوی ۷/۰ و ۹/۰ درصد کلریدپتاسیم معنیدار نبود. هیچ تفاوت معنیداری بین اجزاء لاشه و ترکیب شیمیایی کل لاشه آماده طبخ جوجههای گوشتی نرکه دریافت کننده جیره حاوی الکترولیتهای خوراکی بودند با گروه شاهد مشاهده نشد و نتیجهگیری شد که افزودن ۸/۰ و ۹/۰ درصد کلریدپتاسیم صنعتی به جیره دوران رشدی جوجههای گوشتی مناسب ترین تیمار بوده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.