مقاله بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون :

تعداد صفحات :۲۴

به منظور بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینواستیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون، تعداد ۴۸۰ قطعه جوجه یک روزه بوقلمون نر (BUT6) به صورت فاکتوریل ۲×4، به ۸ تیمار، ۶ تکرار و ۱۰ قطعه در هر تکرار اختصاص یافتند. تیمارهای آزمایشی شامل ۴ نسبت مختلف آرژنین به لایزین قابل هضم (۸۵، ۹۵، ۱۰۵ و ۱۱۵ درصد) و ۲ سطح کرامینو به عنوان منبع گوانیدینواستیک اسید (GAA، صفر و ۰۶/۰ درصد) در دو دوره سنی آغازین (۲۱-۰ روزگی) و رشد (۴۹-۲۲روزگی) مورد استفاده قرار گرفتند. در پایان دوره از هر واحد آزمایشی دو پرنده به طور تصادفی انتخاب و کشتار شده و خصوصیات لاشه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، تیمار با نسبت ۸۵ درصد آرژنین به لایزین نسبت به تیمارهای ۱۰۵ و۱۱۵ درصد بدون مکمل GAA افزایش وزن کمتری داشتند و افزودن GAA آن را جبران کرد. استفاده از مکمل GAA، طی دوره‌ی رشد و کل دوره، به طور معنی‌داری باعث کاهش میزان خوراک مصرفی شد. گروه‌های با نسبت ۸۵ درصد آرژنین به لایزین در مقایسه با نسبت‌های دیگر به طور معنی‌داری ضریب تبدیل خوراک بیشتری در دوره آغازین داشتند. در همه دوره‌ها سطح ۰۶/۰ درصد GAA به طور معنی‌داری ضریب تبدیل خوراک را کاهش داد. افزودن مکمل GAA درصد وزن لاشه، سینه و بال را به طور معنی‌داری افزایش داد. نتایج این آزمایش نشان داد، مکمل GAA می تواند اثرات کمبود سطوح پایین آرژنین در جیره بوقلمون‌های نر جوان را جبران و عملکرد را بهبود بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.