مقاله اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی در مرغهای تخمگذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی در مرغهای تخمگذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی در مرغهای تخمگذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی در مرغهای تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی در مرغهای تخمگذار :
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش، جهت ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف تفاله لیموترش معمول و عملآوری شده با اوره بر عملکرد، صفات کیفیت تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار انجام شد. در این آزمایش، تعداد ۱۹۲ قطعه مرغ تخمگذار سویه های لاین- W36 از سن ۳۵ تا ۴۶ هفتگی در ۴ تیمار، ۴ تکرار و با تعداد ۱۲ قطعه مرغ در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. گروههای آزمایشی شامل: ۱) شاهد(بدون استفاده از تفاله لیمو)، ۲) جیره حاوی ۴ درصد تفاله لیمو عملآوری نشده، ۳) جیره حاوی ۴ درصد تفاله لیموی عملآوری شده با ۵/۰ درصد اوره و ۴) جیره حاوی ۴ درصد تفاله لیموی عملآوری شده با ۱ درصد اوره بودند. نتایج آزمایش نشان دادند که استفاده از تفاله لیمو و عملآوری آن با اوره دارای اثرات معنیداری بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار میباشد)۰۵/۰(P<. هر چند استفاده از تفاله لیموی عملآوری نشده نیز در مقایسه با شاهد موجب بهبود معنیدار عملکرد و صفات کیفی تخممرغ گردید، لیکن مرغها بهترین عملکرد را با استفاده از ۴ درصد تفاله لیموی عملآوری شده با ۵/۰ درصد اوره نشان دادند. به طوری که بیشترین وزن تخممرغ، بالاترین درصد تولید و تولید تودهای تخممرغ، بیشترین مقدار خوراک مصرفی، بهترین ضریب تبدیل خوراک، کمترین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخممرغ تولیدی، بالاترین شاخص رنگ زرده، وزن زرده و واحد هاو در این گروه آزمایشی به دست آمد. استفاده از تفاله لیموی عملآوری شده با ۱ درصد اوره، در مقایسه با سطح ۵/۰ درصدی عملآوری، اثرات سوئی بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ داشت. استفاده از تفاله لیمو و عملآوری آن در مقایسه با شاهد اثرات معنیداری بر فراسنجههای خونی مرغها نداشت)۰۵/۰(P>. نتیجهگیری نهایی اینکه استفاده از تفاله لیموترش عملآوری شده با ۵/۰ درصد اوره موجب اصلاح عملکرد و صفات کیفی تخممرغ و کاهش هزینه تولید در مرغهای تخمگذار میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.