مقاله برآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) :

تعداد صفحات :۱۷

سورگوم یکی از منابع غذایی انرژی زا در در جیره‌ی طیور محسوب می شود که به دلیل تنوع در ارقام موجود؛ مقدار انرژی قابل متابولیسم یکی از شاخص های مهم در تعیین کیفیت آن است. اطلاعات مربوط به تعیین TMEn، غالبا با استفاده از آزمایش‌های زیستی امکان‌پذیر است که مستلزم صرف هزینه و زمان می-باشند. به همین دلیل تخمین TMEnاز طریق ترکیبات شیمیایی دانه از اهمیت بالایی برخوردار است. این تخمین‌ها غالبا از طریق رگرسیون خطی چندگانه ۱(MLR) صورت گرفته‌اند. شبکه‌های عصبی مصنوعی ۲(ANN) یکی از روشهایی است که به طور گسترده در کشاورزی و تغذیه طیور مورد استفاده قرار می‌گیرد.به همین دلیل در این مطالعه، یک مدل برمبنای MLR و مدل دیگر بر اساس ANN به منظور تخمین میزان TMEn دانه‌ی سورگوم ارائه شده است. ورودی‌های بکاررفته در هر دو مدل شامل: دیواره سلولی بدون همی‌سلولز (ADF) و مقدار ترکیبات فنلی دانه سورگوم بودند. عملکرد مدل‌ها با استفاده از ضریب تبیین (R2)، میانگین مربعات خطا و اریب مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که بین ترکیبات فنلی و ADF با TMEn همبستگی وجود دارد. همچنین ANN در مقایسه باMLR، در پیش‌بینی دارای دقت بالاتری بود (۸۴/۰ R2=در برابر۵۶ /0R2= برای داده‌های آزمون و ۸۳/0R2= در مقابل۴۷ /0R2= برای داده‌های تست). به طور کلی نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که می توان با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و به کار گیری ADF و ترکیبات فنلی مقدار انرژی قابل متابولیسم دانه ی سورگوم را تخمین زده و تعیین نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.