مقاله گوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله گوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک :

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش، جهت تعیین گوارش­پذیری دانه جو و ذرت فرآوری شده در اسب نژاد ترکمن با استفاده از روش کیسه­های نایلونی متحرک انجام شد. بدین منظور، از چهار راس مادیان ترکمن استفاده شد. غلات آزمایشی شامل جو و ذرت بودند که به چهار شکل مختلف شامل پولکی شده با بخار، فرآوری شده با اشعه مادون قرمز، پلت شده و بدون فرآوری مورد استفاده قرار گرفتند. خوراک­های مورد نظر به مقدار یک گرم در داخل هر کیسه ریخته شدند و توسط لوله بینی- معده­ای به داخل دستگاه گوارش فرستاده شدند. جمع آوری کیسه­ها از طریق مدفوع انجام گرفت و پس از شستشو و خشک کردن آن­ها مقدار ماده خشک، نشاسته، پروتئین خام و عصاره اتری نمونه­ها اندازه­گیری و گوارش­پذیری هر کدام محاسبه گردید. اطلاعات حاصل از آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل ۴×2 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان دادند که گوارش­پذیری ماده خشک جو بالاتر از ذرت می­باشد (۰۵/۰>P)، همچنین، میکرونیزه کردن غلات باعث افزایش گوارش­پذیری ماده خشک نسبت به سایر روش های فرآوری گردید (۰۵/۰>P). گوارش­پذیری نشاسته بین دو غله تفاوتی نداشت، ولی میکرونیزه کردن و پولکی کردن غلات باعث افزایش گوارش­پذیری نشاسته نسبت به سایر روش­های فرآوری شد (۰۵/۰>P). مقایسه جداگانه تاثیر فرآوری بر دانه جو و ذرت نشان داد که پلت کردن ذرت باعث افزایش گوارش­پذیری پروتئین خام نسبت به جو می­شود (۰۵/۰>P). گوارش­پذیری عصاره اتری بین دو غله تفاوت معنی­داری داشت و دانه ذرت دارای گوارش­پذیری بالاتری نسبت به دانه جو بود (۰۵/۰>P). به طور کلی، می­توان این گونه نتیجه گیری نمود که فرآوری با مادون قرمز و پولکی کردن با بخار، سبب بهبود گوارش­پذیری ماده خشک و نشاسته در دستگاه گوارش اسب می­شوند و فرآوری، تاثیر بیشتری بر دانه جو داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.