مقاله تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۴

این پژوهش به منظور ارزیابی استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه­ورا و آنتی­بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، ویژگی­های لاشه، کیفیت گوشت و بعضی فراسنجه های خونی جوجه­های گوشتی انجام شد. تعداد ۱۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر راس (۳۰۸)، در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار، سه تکرار و ۱۲ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شدند. تیمار­های آزمایشی شامل: تیمار شاهد (بدون افزودنی)، سطوح مختلف ۵/۱، ۲، ۵/۲ درصد ژل آلوئه­ورا و آنتی­بیوتیک نئومایسین (۲/۰ گرم در کیلوگرم جیره) بودند. خوراک مصرفی، افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل غذایی، برخی از خصوصیات لاشه، فراسنجه­های خونی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت اندازه گیری شدند. در دوره پایانی و کل دوره به ترتیب، جوجه­هایی که تیمارهای۲ ، ۵/۲ و ۲ درصد ژل آلوئه­ورا دریافت کرده بودند کمترین مصرف خوراک و در دوره رشد، بیشترین افزایش وزن را از خود نشان دادند. همچنین، ضریب تبدیل در دوره پایانی و کل دوره در تیمار ۲ درصد ژل کاهش معنی­داری داشت (۰۵/۰>P). بیشترین مقدار وزن نسبی قلب مربوط به تیمار ۵/۱ درصد ژل بود. در شش هفتگی، تیمار­های نئومایسین، ۲ و ۵/۲ درصد ژل، کمترین غلظت کلسترول پلاسما و LDLرا داشتند (۰۵/۰>P). بیشترین ماده خشک در بافت عضله سینه مربوط به تیمار ۲ درصد ژل و بیشترین پروتئین مربوط به تیمار­های مکمل شده با ژل آلوئه­ورا و نئومایسین بود (۰۵/۰>P). افزودن ۵/۲ درصد ژل آلوئه­ورا به جیره به طور معنی­داری ماده خشک و چربی ران را افزایش داد (۰۵/۰>P). تیمار ۵/۱ درصد ژل آلوئه­ورا دارای بیشترین سختی بافت ران و تیمار ۵/۲ درصد ژل دارای بیشترین به­هم­پیوستگی و الاستیسیته بود (۰۵/۰>P). بر اساس نتایج آزمایش حاضر، اگرچه افزودن ژل آلوئه­ورا به جیره جوجه­های گوشتی تاثیر مثبتی بر ویژگی فیزیکی گوشت نداشت ولی موجب بهبود کیفیت شیمیایی گوشت و صفات عملکردی شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.