مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو :

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق کاه شش لاین جو شامل سه لاین از اقلیم سرد و سه لاین از اقلیم معتدل با هدف انتخاب لاین‌های برتر مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه‌های بوته جو پس از جدا نمودن خوشه مورد تفکیک ریخت‌شناسی (برگ، میان‌گره و گره) قرار گرفته و ترکیبات شیمیایی آنها شامل پروتئین خام، الیاف خام، دیواره سلولی، دیواره سلولی منهای همی سلولز، لیگنین و خاکستر اندازه-گیری شد. تخمیرپذیری نمونه ها با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز تعیین گردید. نتایج نشان داد که کاه لاین های مختلف جو اقلیم سرد تفاوتی در ترکیب ریخت شناسی نداشتند ولی در کاه لاین های اقلیم معتدل اختلافات معنی داری (۰۵/۰< p) در درصد برگ و میان‌گره مشاهده شد. اختلاف معنی داری (۰۵/۰< p) در مقادیر NDF، ADF، ADL و Ash کاه لاین‌های جو دو اقلیم سرد و معتدل مشاهده شد. نتایج آزمون گاز نشان داد که میانگین گاز تولید شده از کاه جو لاین‌های اقلیم سرد بیشتر از کاه لاین‌های اقلیم معتدل بود. با در نظر گرفتن کلیه شاخص های مورد مطالعه، می توان لاین EBYTC80-11 را برای اقلیم سرد و لاین EBYTM80-7 را برای اقلیم معتدل پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.