مقاله مطالعه میزان شیوع، باروری و قدرت حیاتی کیست هیداتیک در گاوهای‌ کشتار شده در کشتارگاه‌های استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان آمل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه میزان شیوع، باروری و قدرت حیاتی کیست هیداتیک در گاوهای‌ کشتار شده در کشتارگاه‌های استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان آمل) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه میزان شیوع، باروری و قدرت حیاتی کیست هیداتیک در گاوهای‌ کشتار شده در کشتارگاه‌های استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان آمل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میزان شیوع، باروری و قدرت حیاتی کیست هیداتیک در گاوهای‌ کشتار شده در کشتارگاه‌های استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان آمل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه میزان شیوع، باروری و قدرت حیاتی کیست هیداتیک در گاوهای‌ کشتار شده در کشتارگاه‌های استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان آمل) :

تعداد صفحات :۱۶

باروری و زنده‌بودن پروتواسکولکس‌های کیست هیداتیک در اعضای آلوده میزبان‌های واسط از موارد بسیار مهم در اپیدمیولوژی اکینوکوکوزیس می‌باشد. این مطالعه به جهت ارزیابی شیوع کیست هیداتیک، میزان باروری، توزیع آن برحسب نوع عضو و قدرت حیاتی آن‌ها در گاوهای کشتارشده درکشتارگاه شهرستان آمل به انجام رسیده است. از مجموعه ۲۰۹۷ راس لاشه گاو مورد بررسی، مرحله لاروی انگل اکینوکوکوس در ۴۷۸ راس مشاهده شد (۸/۲۲ درصد). توزیع کیست بر حسب فراوانی در اندام ریه به میزان ۵/۵۱ درصد، در اندام کبد به میزان ۵/۲۱ درصد و آلودگی توام در اندام‌های ریه و کبد دام‌های آلوده برابر با ۲۷ درصد بود. دام‌های با سنین دو و یا سه سالگی نسبت به دام‌های مسن‌تر میزان کمتری از آلودگی را نشان دادند. میزان کیست‌های هیداتیک بارور در دام‌هایی که اندام‌های ریه، کبد و یا توامان (ریه و کبد) آلوده بوده است به ترتیب برابر با ۳۸/۱۴ درصد، ۸۱/۳۲ درصد و ۵۰/۳۲ درصد بود. همچنین بررسی کیست‌های هیداتیک بارور نشان داد به طور متوسط ۵/۳۶ درصد از آن‌ها دارای قدرت حیاتی بودند که این میزان در عضو کبد برابر با ۷/۳۳ درصد و در عضو ریه برابر با ۳/۳۹ درصد بود. نتایج این تحقیق نشان داد هیداتیدوزیس از بیماری‌های مهم اقتصادی گاو در استان مازندران بوده و دفع بهداشتی اندام‌های آلوده در کشتارگاه‌ها ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.