مقاله تعیین میزان شیوع و بررسی عوامل خطر ضایعات محوطه دهانی گوسفند و بز در جنوب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین میزان شیوع و بررسی عوامل خطر ضایعات محوطه دهانی گوسفند و بز در جنوب ایران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان شیوع و بررسی عوامل خطر ضایعات محوطه دهانی گوسفند و بز در جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان شیوع و بررسی عوامل خطر ضایعات محوطه دهانی گوسفند و بز در جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان شیوع و بررسی عوامل خطر ضایعات محوطه دهانی گوسفند و بز در جنوب ایران :

تعداد صفحات :۲۴

ضایعات محوطه دهانی یکی از مؤثرترین عوامل بر روی سلامت و راندمان تولید است. هدف از انجام این پژوهش ارزیابی شیوع این ضایعات شامل بیماری‌‌های دندان، استخوان‌‌های فک و بافت‌‌های نرم، در بین نشخوارکنندگان کوچک در منطقه جنوب ایران و بررسی تاثیر عوامل خطر این دسته از بیماری‌‌ها شامل سن، جنس، گونه، نژاد، جیره، اندازه و نحوه مدیریت دامپروری‌‌ها است. شاخص‌‌های بررسی میزان شیوع بیماری‌‌های محوطه دهانی با دامنه اطمینان ۹۵ درصد برآورد شد. برای بررسی ارتباط بین شیوع و عوامل خطر پیشنهاد شده، از روش رگرسیون لجستیک تک متغیره و چند متغیره استفاده گردید. نتایج ما نشان داد که از ۱۳۴۲ دام مورد بررسی به‌‌ترتیب ۵۲۳ (۳۹ درصد)، ۱۲۳ (۲/۹ درصد) و ۸۱ راس (شش درصد) دارای ضایعات بالینی دندانی، استخوان‌‌های فک و بافت‌‌های نرم هستند. از عوامل خطر مورد مطالعه بین جنس، نژاد‌‌های بز، گروه‌‌های سنی، مدیریت دامپروری و جیره با میزان شیوع، رابطه معنی‌‌داری داشت. شانس ابتلا به بیماری‌‌های دندانی با افزایش سن نیز افزایش قابل توجهی نشان داد و در بز نژاد پاکستانی نسبت به نژاد سانن بیشتر بود. در بررسی لجستیک بیماری‌‌های دندان، شانس ابتلا در جنس ماده نسبت به نر ۷/۱ برابر بود و در دامپروری‌‌های با مدیریت سنتی و تغذیه با جیره‌‌های علوفه‌ی به‌‌ترتیب ۵/۳ و ۵/۲ برابر دامپروری‌‌های با مدیریت صنعتی و جیره‌‌های دانه‌ی-علوفه‌ی برآورد شد. در نظر گرفتن عوامل فوق از طریق آگاه‌‌سازی دامداران در جهت جوان‌‌سازی دام‌‌ها، انتخاب نژاد مناسب و نظارت دقیق بر نحوه مدیریت و نوع جیره می‌‌تواند نقش عمده‌ی در کاهش هزینه‌‌ها و افزایش بازدهی اقتصادی واحد‌‌های دامپروری داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.