مقاله جداسازی و تعیین هویت مولکولی کمپلکس مایکوباکتریوم توبرکلوزیس از جوندگان دامداری های آلوده به مایکوباکتریوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و تعیین هویت مولکولی کمپلکس مایکوباکتریوم توبرکلوزیس از جوندگان دامداری های آلوده به مایکوباکتریوم دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و تعیین هویت مولکولی کمپلکس مایکوباکتریوم توبرکلوزیس از جوندگان دامداری های آلوده به مایکوباکتریوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و تعیین هویت مولکولی کمپلکس مایکوباکتریوم توبرکلوزیس از جوندگان دامداری های آلوده به مایکوباکتریوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و تعیین هویت مولکولی کمپلکس مایکوباکتریوم توبرکلوزیس از جوندگان دامداری های آلوده به مایکوباکتریوم :

تعداد صفحات :۲۲

مایکوباکتریوم توبرکلوزیس، عامل بیماری سل می‌باشد که باعث عوارض و مرگ و میر به ویژه در کشورهای در حال توسعه است. از این رو ابزار انگشت‌نگاری DNA برای بهبود تشخیص سل توسعه یافته‌اند و از تکنیک‌های تایپینگ مولکولی برای تشخیص و پیگیری گسترش آن استفاده می‌شود. هدف از این مطالعه جداسازی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس از جوندگان دامداری‌های آلوده و تعیین هویت آن‌ها می‌باشد. در مجموع ۱۰۰ نمونه از جوندگان در دامداری‌های آلوده جمع‌آوری شد. در ادامه حضور مایکوباکتریوم به وسیله رشد نمونه‌ها در محیط لوین اشتاین-جانسون مورد بررسی قرار گرفت. همه جدایه‌ها شده توسط روش RFLP و هیبریداسیون DNA شناسایی شدند. هویت جدایه‌ها توسط PCR و آزمون‌های ۱۶SrRNA، IS6110 و RD تایپینگ تعیین گردید. تمایز بیشتر با هضم PvuII و هیبریداسیون DNA با استفاده از پروب توالی‌های تکراری چند شکلی غنی از سیتوزین/گوانین (PGRS) انجام شد. ۵ نمونه حضور مایکوباکتریوم را نشان دادند. نتایج پروب PGRS نشان داد که دو جدایه متعلق به یک کلاستر هستند، در حالی که جدایه‌های باقی مانده در دسته‌های مختلف طبقه‌بندی شدند. تجزیه و تحلیل الگوی ژنتیکی به دست آمده و مقایسه این الگوهای با الگوی ژنتیکی سایر دامداری‌های آلوده و تشابه و تفاوت‌های آن‌ها با هم، تایید انتقال مایکوباکتریوم از جوندگان آلوده به گاوها را در دامداری تایید می‌کند. با بررسی نتایج بدست آمده، انتقال مایکوباکتریوم از جوندگان آلوده به گاوها را باید خطری برای گسترش سویه‌های مایکوباکتریوم در بین حیوانات دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.