مقاله اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره برعملکرد تولید، هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره برعملکرد تولید، هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره برعملکرد تولید، هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره برعملکرد تولید، هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف پیکولینات کروم جیره برعملکرد تولید، هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta) :

تعداد صفحات :۱۷

تحقیق حاضر به‌منظور بررسی اثر سطوح غذایی پیکولینات کروم بر شاخص‌های رشد (وزن نهایی و ضریب رشد ویژه، افزایش وزن به‌دست آمده و شاخص وضعیت)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی و نسبت بازدهی پروتئین)، هماتولوژی (هموگلوبین، تعداد گلبول‌های سفید و تعداد گلبول‌های قرمز) و سطوح لیپیدی کبد (کلسترول و تری‌گلیسرید) ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) به مدت ۶۰ روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد ۱۲۰ قطعه ماهی طلال با میانگین وزنی ۰۱/۱±18/7 گرم در یک طرح کاملا تصادفی به چهار تیمار آزمایشی و سه تکرار ( با تعداد ۱۰ قطعه در هر تکرار) تقسیم شدند و به ترتیب با رژیم‌های غذایی حاوی صفر، ۶۰۰، ۸۰۰ و ۱۰۰۰ میکروگرم پیکولینات کروم بر کیلوگرم غذا مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که بالاترین وزن نهایی، ضریب رشد ویژه، شاخص وضعیت، نسبت بازدهی پروتئین، افزایش وزن به‌دست آمده و کمترین ضریب تبدیل غذا در تیمار حاوی ۶۰۰ میکروگرم پیکولینات کروم بر کیلوگرم غذا مشاهده شدکه با تیمار شاهد دارای تفاوت معنی‌دار بود (۰۵/۰>P). سطوح تری‌گلیسرید و کلسترول کبد در تیمار حاوی ۶۰۰ میکروگرم پیکولینات کروم بر کیلوگرم غذا کاهش معنی‌داری را در مقایسه با سایر تیمار‌ها نشان داد (۰۵/۰>P) و بیشترین تعداد گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز خون و میزان هموگلوبین در تیمار‌های حاوی ۶۰۰ و ۸۰۰ میکروگرم پیکولینات کروم بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. تیمار حاوی ۱۰۰۰ میکروگرم پیکولینات کروم برکیلوگرم غذا بر کلیه شاخص‌های رشد و هماتولوژی تاثیر نداشت (۰۵/۰<P). در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن ۶۰۰ و ۸۰۰ میکروگرم مکمل غذایی پیکولینات کروم بر کیلوگرم جیره غذایی ماهی طلال به‌منظور بهبود شاخص های رشد، هماتولوژی و سطوح لیپید کبد در این ماهی پیشنهاد می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.