مقاله پایش بهداشتی موش‌‌های آزمایشگاهی نژاد NIH موسسه رازی نسبت به باکتری کلستریدیوم پیلی فورم در سال ۱۳۹۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پایش بهداشتی موش‌‌های آزمایشگاهی نژاد NIH موسسه رازی نسبت به باکتری کلستریدیوم پیلی فورم در سال ۱۳۹۵ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش بهداشتی موش‌‌های آزمایشگاهی نژاد NIH موسسه رازی نسبت به باکتری کلستریدیوم پیلی فورم در سال ۱۳۹۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش بهداشتی موش‌‌های آزمایشگاهی نژاد NIH موسسه رازی نسبت به باکتری کلستریدیوم پیلی فورم در سال ۱۳۹۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش بهداشتی موش‌‌های آزمایشگاهی نژاد NIH موسسه رازی نسبت به باکتری کلستریدیوم پیلی فورم در سال ۱۳۹۵ :

تعداد صفحات :۱۲

عامل بیماری تایزر باکتری کلستریدیوم پیلی‌‌فورم می‌باشد. از آنجاکه تاکنون استانداردهای بین‌‌المللی در مورد تعیین آلودگی حیوانات آزمایشگاهی در ایران بدلیل اهمیت ندادن به این موضوع صورت نگرفته است، در این تحقیق میزان شیوع این باکتری در کلنی موش‌‌های آزمایشگاهی نژاد NIH مرکز پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی در سال ۱۳۹۵ مورد بررسی گرفته است. ۸۲ سر موش پرورشی به‌‌صورت تصادفی از کلنی پرورشی انتخاب و بعد از خون‌گیری، در کالبدگشایی دستگاه گوارش از لحاظ علائم بیماری و در سرم‌‌های تهیه‌شده با روش الایزای غیرمستقیم از نظر آنتی‌‌بادی اختصاصی ضد‌کلستریدیوم پیلی‌‌فورم مورد بررسی قرار گرفتند. از این تعداد هیچ‌گونه علائم بیماری در کالبدگشایی مشاهده نگردید ولی در آزمایش الایزا، دو مورد مثبت شناسایی شد. با توجه به عدم مشاهده علائم بیماری در کلنی موش‌‌های پرورشی و بر طبق دستورالعمل FELASA می‌توان چنین نتیجه‌‌گیری نمود که با اطمینان ۹/۹۹ درصد، آلودگی به کلستریدیوم پیلی‌‌فورم در سالن‌‌های پرورشی، بسیار کمتر از ۱۰ درصد (۴۳/۲ درصد) در بین موش‌‌های نژاد NIH بوده و نیاز به حذف کلنی نمی‌‌باشد. ولی باید در آزمایشات دوره‌ای، دقت و حساسیت بیشتری نسبت به این باکتری لحاظ نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.