مقاله ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ‌های ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ‌های ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ‌های ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ‌های ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ‌های ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران :

تعداد صفحات :۱۶

پژوهش حاضر به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام (CP) و ترئونین (Thr) جیره بر پاسخ ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران انجام گردید. تعداد ۱۶۰ بوقلمون بومی نر ۴ هفته بطور تصادفی به آزمایش فاکتوریل ۵×2 تخصیص یافتند. تیمارها شامل دو سطح جیره‌ای پروتئین خام (۹۰ و ۱۰۰ درصد توصیه NRC) و ۵ سطح ترئونین (۷۵/۰ ۸۵/۰، ۹۵/۰، ۰۵/۱ و ۱۵/۱ درصد جیره) بودند. نتایج نشان داد که کاهش سطح پروتئین خام جیره بر روی پاسخ ایمنی سلولی و هومورال و پارامتر‌های سرم خون اثر معنی‌داری نداشت (۰۵/۰>P). همچنین مقادیر مختلف ترئونین نتوانسته بود پاسخ ایمنی سلولی و پاسخ آنتی‌بادی در برابر SRBC در ۷ روز پس از چالش اول را در بوقلمون‌های بومی تحت تاثیر قرار دهد(۰۵/۰>P). اگرچه در چالش ثانویه تیمارهای حاوی ۸۵/۰ و ۱۵/۱ درصد ترئونین، بالاترین سطح آنتی‌بادی در برابر SRBC را داشته و با گروه حاوی ۹۵/۰ ترئونین اختلاف معنی‌داری داشتند (۰۵/۰>P). سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین اثر معنی‌داری بر مقادیر گلوکز، کلسترول، تری‌گلیسرید، آلبومین، HDL، LDL و VLDL نداشتند (۰۵/۰>P). اگرچه سطح ۰۵/۱ درصد ترئونین، سطح توتال پروتئین و اسید اوریک را در سرم بوقلمون‌های بومی بطور معنی‌داری افزایش داده بود (۰۵/۰>P). باستثنای اسید اوریک، هیچ اثر متقابلی بین پروتئین خام و ترئونین در پارامترهای اندازه‌گیری شده مشاهده نگردید (۰۵/۰>P). نتایج مطالعه حاضر بطور کلی نشان داد که مکمل‌کردن اسید آمینه ترئونین در جیره می‌تواند باعث بهبود پاسخ ایمنی هومورال و افزایش سطح اسید اوریک سرم در بوقلمون‌های بومی گردد، اگرچه مقادیر مختلف پروتئین خام تاثیری بر این پارامترها نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.