مقاله بافت شناسی روده، برخی فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بافت شناسی روده، برخی فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) تحت تنش گرمایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بافت شناسی روده، برخی فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بافت شناسی روده، برخی فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بافت شناسی روده، برخی فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۱۸
این پژوهش بهمنظور بررسی اثرات همکوشی عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بهعنوان منابع آنتیاکسیدان طبیعی در جیره بر بافت شناسی ژژونوم، برخی فراسنجههای خونی و پاسخهای ایمونولوژیک جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی دورهای انجام شد. تعداد ۳۰۰ قطعه جوجه نر یک روزه سویه راس ۳۰۸ در شش تیمار با پنج تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر تکرار توزیع شدند. آزمایش بهصورت فاکتوریل ۲×3 در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه غلظت عصاره برگ زیتون (صفر، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلیگرم در کیلوگرم) و دو نوع روغن گیاهی (روغن خام ذرت و کنجد) انجام شد. تنش گرمایی (۱±33 درجه سانتیگراد) به مدت هشت ساعت از سن ۲۹ تا ۴۲ روزگی اعمال شد. جوجههای تغذیه شده با جیرههای حاوی روغن خام ذرت و عصاره برگ زیتون تا سطح ۲۰۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره، بلندترین طول پرزهای ناحیه ژژونوم (۱۶۹۹ میکرومتر) و بیشترین واکنش ازدیاد حساسیت پوستی را داشتند (۰۵/۰>P). کاربرد عصاره برگ زیتون در جیره غلظت کلسترول، تریگلیسرید و اسیداوریک سرم خون را کاهش و فعالیت آنزیم ALP سرم را بهطور معنیداری افزایش داد (۰۵/۰>P). نتیجه نهایی این که کاربرد عصاره برگ زیتون تا غلظت ۲۰۰ میلیگرم در جیره ممکن است با افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی با منشاء گیاهی منجر به افزایش طول پرز، تعادل فراسنجههای خونی، تقویت سیستم ایمنی پرنده و در نتیجه کاهش اثرات منفی تنشگرمایی در جوجههای گوشتی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.