مقاله بررسی اثر ضدباکتریائی زهر خام زنبور عسل (Apis mellifera) و فراکسیون‌های حاصل از آن به روش انتشار از دیسک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ضدباکتریائی زهر خام زنبور عسل (Apis mellifera) و فراکسیون‌های حاصل از آن به روش انتشار از دیسک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضدباکتریائی زهر خام زنبور عسل (Apis mellifera) و فراکسیون‌های حاصل از آن به روش انتشار از دیسک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضدباکتریائی زهر خام زنبور عسل (Apis mellifera) و فراکسیون‌های حاصل از آن به روش انتشار از دیسک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضدباکتریائی زهر خام زنبور عسل (Apis mellifera) و فراکسیون‌های حاصل از آن به روش انتشار از دیسک :

تعداد صفحات :۱۷

همزمان با کشف و مصرف آنتی بیوتیک‌های جدید، باکتری‌ها نیز واجد ویژگی‌هایی می‌شوند که آنتی بیوتیک‌ها بر آن‌ها بی اثر می‌شوند و مسئله مقاومت باکتریایی در چنین شرایطی مطرح می‌گردد. زهر جانوران دارای اثرات ضد باکتریائی است که در این میان زهر زنبور عسل دارای اثرات ضد سرطانی، ضد آرتریت و ضد التهابی می‌باشد. هدف از انجام این مطالعه بررسی اثرات زهر خام زنبور عسل و فراکسیون‌های آن بر روی تعدادی از باکتری‌ها می‌باشد.‌ در این مطالعه اثرات ضد باکتریایی زهر زنبور عسل گونه Apis mellifera و فراکسیون‌های آن بر علیه ۵ گونه باکتری شامل اشریشیا کولی، سالمونلا تیفی موریوم، سودوموناس آئروژینوزا، بورخولدریا مالئی، بورخولدریا سودومالئی بررسی شد. در این راستا حجم‌های مختلف از زهر خام، همراه با دو فراکسیون آن که با روش ژل فیلتراسیون حاصل شده بودند، با آنتی بیوتیک استاندارد به عنوان کنترل مثبت به روش انتشار از دیسک مورد ارزیابی قرار گرفت و هاله ممانعت از رشد باکتری در اطراف دیسک‌ها اندازه گیری شد.‌ این بررسی نشان داد که زهر خام زنبور عسل و فراکسیون‌های آن بر روی باکتری‌های اشریشیا کولی و سالمونلا تیفی موریوم اثر مثبت دارد و قطر هاله ممانعت از رشد اطراف دیسک‌ها در غلظت های ۲۵، ۳۵ و ۴۵ میکرولیتر برای اشریشیا کولی به ترتیب در حدود ۷، ۱۰ و ۱۴ میلی‌متر و برای سالمونلا تیفی موریوم به ترتیب در حدود ۷، ۹ و ۱۲ میلی‌متر بود. این زهر و فراکسیون‌های آن بر بقیه باکتری‌های مورد آزمایش تأثیری نداشت. ‌بررسی آماری نشان داد که p کمتر از ۰۵/۰ است. بررسی حجم‌های زهر و نمونه‌های آزمایشی ثابت کرد که با افزایش حجم زهر اثر ضد باکتریائی نسبتاً افزایش می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.