مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندامهای درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندامهای درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندامهای درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندامهای درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندامهای درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی :
تعداد صفحات :۱۸
در این پژوهش تعداد ۲۲۵ قطعه بلدرچین یکروزه بهمدت ۳۵ روز در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار، ۳ تکرار و ۱۵ قطعه بلدرچین در هر تکرار، به منظور بررسی صفات تولیدی، اندامهای درونی و خصوصیات کیفی گوشت مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارها شامل جیره شاهد و جیرههای با سطوح ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد پودر آویشن بودند. صفات خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل به-صورت دورهای اندازهگیری شدند. بر اساس نتایج این آزمایش سطح ۲ درصد آویشن سبب کاهش خوراک مصرفی در دوره رشد و کل دوره پرورش گردید (۰۵/۰>P). سطوح ۵/۱ و ۲ درصد آویشن در کل دوره افزایش وزن را نسبت به تیمار شاهد کاهش دادند (۰۵/۰>P). جیره حاوی ۵/۰ درصد آویشن سبب بهبود ضریب تبدیل در دوره آغازین شد (۰۵/۰>P)، اما ضریب تبدیل در دوره رشد و کل دوره تفاوت معنیداری نداشت (۰۵/۰<P). وزن نسبی ترکیبات لاشه و اجزای دستگاه گوارش تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفتند (۰۵/۰<P). بیشترین وزن نسبی طحال و بورس فابرسیوس بهترتیب در سطوح ۱ و ۲ درصد آویشن شیرازی مشاهده شد (۰۵/۰>P). سطح ۲ درصد آویشن سبب کاهش وزن نسبی لوله تخمبر و فولیکولها و همچنین سبب کاهش تعداد فولیکولها و طول لوله تخمبر نسبت به تیمار شاهد شد (۰۵/۰>P). پایداری اکسیداتیو گوشت در روز کشتار تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفت (۰۵/۰<P) اما شمارش میکروبی گوشت در تمامی سطوح پودر آویشن کاهش معنیداری نسبت به تیمار شاهد داشت (۰۵/۰>P). استفاده از آویشن در جیره بلدرچین بهطور معنیداری سبب کاهش مقدار خوراک مصرفی و بهبود ضریب تبدیل می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.